ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Vichy: Capital Soleil για παιδιά


12 Απριλίου 2013

Η αντηλιακή προστασία ταυτίζεται με το παιχνίδι στη θάλασσα, φέτος περισσότερο από ποτέ!

Κάθε μητέρα θέλει να παρέχει στο παιδί της την καλύτερη δυνατή προστασία. Κάθε παιδί ανυπομονεί να έρθει η στιγμή που θα ξεσαλώνει στις παιδικές χαρές, θα κάνει ατελείωτο ποδήλατο αλλά κυρίως θα κυκλοφορεί με το μαγιό από το πρωί ως το βράδυ, θα φτιάχνει κάστρα, θα μαζεύει κοχύλια, θα κάνει βουτιές και θα ξαπλώνει ατελείωτες ώρες εκεί που σκάει το κύμα μαζί με τα παιδιά της διπλανής οικογένειας. Όλες αυτές οι εικόνες συνθέτουν το καλοκαίρι των παιδιών όλου του κόσμου.. και είναι μία απόλαυση που δε μπορεί να απαγορεύσει κανείς. Λαμβάνοντας όλες τις παραμέτρους και προκειμένου να προστατευτεί η νεανική τους επιδερμίδα και να διασφαλιστεί το μέλλον της, τα Εργαστήρια της Vichy τελειοποιούν τα προϊόντα αντηλιακής προστασίας Capital Soleil και ενισχύουν τη σειρά με νέα προϊόντα που έχουν ακόμα υψηλότερη ανοχή στο νερό.

Το πρώτο Capital Soleil Spray για παιδιά, με εξαιρετικά μεγάλη αντοχή στο νερό!

Αποτελεσματικότητα: Ενισχυμένη προστασία ενάντια στις ακτίνες UVB and UVA, συμπεριλαμβάνοντας και τις μεγάλου μήκους ακτίνες UVA. Φόρμουλα πολύ ανθεκτική στο νερό, 3 φορές πιο ενισχυμένη. Ανθεκτικότητα που διαρκεί για 6 20-λεπτές βουτιές στο νερό. Αντοχή: Μία «ευαίσθητη σύνθεση»: PARABEN FREE. Χωρίς χρώμα, Χωρίς άρωμα. Υποαλλεργική. Δοκιμασμένο σε ευαίσθητη επιδερμίδα υπό παιδιατρικό έλεγχο. Ευχαρίστηση: Ευχάριστο, εύκολο στην εφαρμογή Δεν αφήνει κολλώδη υφή στην επιδερμίδα. More info: Η παιδική σειρά VICHY Capital Soleil περιλαμβάνει ακόμα:
  • Το Capital Soleil Γαλάκτωμα SPF 50, 100 ml για ευαίσθητε επιδερμίδες
  • Το Capital Soleil Γαλάκτωμα SPF 50, 300 ml

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.