ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

SI: Το νέο γυναικείο άρωμα του Giorgio Armani


20 Μαΐου 2013

SI-GIORGIO-ARMANI.jpg

Μιλάνο, 20 Μαΐου 2013.

Mε χαρά σας ανακοινώνουμε ότι την Παρασκευή 17 Μαΐου, το νέο γυναικείο άρωμα Giorgio Armani SI, παρουσιάστηκε σε παραπάνω από 150 δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο στα κεντρικά γραφεία του σχεδιαστή στην οδό Borgonuovo 11.

Ο Giorgio Armani είπε για το άρωμα: “Το SI είναι ένας φόρος τιμής στη σύγχρονη γυναίκα- ένας ακαταμάχητο συνδυασμός χάρης, δύναμης και ανεξάρτητου πνεύματος ”.

Την παρουσίαση ακολούθησε δεξίωση στο Armani/Privé. Η Cate Blanchett, πρέσβειρα του αρώματος, ήταν επίσης παρούσα στην εκδήλωση. Η ηθοποιός, γνωστή για τη φυσική και σοφιστικέ γοητεία της, αναφέρθηκε στη μακρά σχέση της με τον σχεδιαστή και στο θαυμασμό της για το έργο του. Επίσης εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για το SI, που είναι αφιερωμένο στη δυνατή αλλά και θηλυκή γυναίκα. Για την περίπτωση, η Cate Blanchett επέλεξε σακάκι και γιλέκο, σε συνδυασμό με μαύρο παντελόνι από τη συλλογή Giorgio Armani.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.