ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Το πρώτο άρωμα του Οίκου repetto


24 Οκτωβρίου 2013

Αποκλειστικά στα Galerie de Beauté.

Με έμπνευση τις εξαιρετικές γυναίκες, που καταφέρνουν το αδύνατο σε καθημερινή βάση, καθώς και τις χορεύτριες, που αψηφούν τη βαρύτητα, ο οίκος repetto δημιούργησε το πρώτο του άρωμα. Ο γαλλικός οίκος repetto έχει βαθιά παράδοση στον χορό από το 1947. Με αρχή, λοιπόν, τα παπούτσια μπαλέτου, τις περίφημες pointes, η Rose Repetto ξεκίνησε να διαγράφει τη δική της πορεία στον μαγικό κόσμο του κλασσικού χορού με δεκάδες συνεργασίες με διάσημες ηθοποιούς, όπως η Brigitte Bardot, και πετυχημένες μπαλαρίνες. Η boutique στο νούμερο 22 στη Rue de la Paix, στο Παρίσι, δίπλα από την Όπερα Palais Garnier συγκεντρώνει πολλούς διάσημους χορευτές, ανάμεσά τους και ο Rudolf Nureyev.

Repetto_adv

Πλέον, με το πρώτο άρωμα του οίκου, όλες οι γυναίκες μπορούν να αισθανθούν την αίσθηση της απαλής σατέν κορδέλας από τις pointes μιας πραγματικής μπαλαρίνας. Το άρωμα repetto χαϊδεύει την επιδερμίδα, σαν μια κομψή αύρα, σαν μια μπαλαρίνα που εκτελεί ένα αραμπέσκ, καθοδηγούμενη από μια διακριτική αυτοπεποίθηση.

Ο οίκος repetto κάλεσε τον αρωματοποιό Olivier Polge για τη δημιουργία της φόρμουλας. Ο Polge «έστησε» μια ρυθμική χορογραφία, που ανοίγει με τις αισιόδοξες entrechats στις συμφωνίες από άνθη αχλαδιού και κερασιού. Επίσης, αναγνωρίζεται η πολύτιμη ουσία του τριαντάφυλλου, καθώς μπερδεύεται με τα άνθη πορτοκαλιάς. Μια μαγευτική λουλουδάτη καρδιά, που κλίνει προς την πουδρέ βάση, όπως μια χορεύτρια στην αγκαλιά του παρτενέρ της. Στη συνέχεια, έρχεται το αισθησιακό pas de deux ανάμεσα στη φλούδα βανίλιας και τη ζεστασιά από ξύλο κεχριμπαριού, για να δημιουργήσει απόλυτη ισορροπία. Ένα απαλό, ντελικάτο, εκλεπτυσμένο άρωμα, που μας φέρνει στο μυαλό την φράση της Martha Graham, "Ο χορός είναι η εσωτερική έκφραση της ψυχής".

Repetto_bottle

Το περίφημο άρωμα, λοιπόν, βρήκε τη θέση του σε μία πουδρέ θήκη που έχει ακριβώς το ίδιο χρώμα με το περίφημο ροζ του οίκου repetto, ενώ το μπουκάλι που βρίσκεται μέσα σε αυτή φέρει μια κορδέλα πανομοιότυπη με αυτή που χρησιμοποιείται στη διάσημη pointe Carlotta.

Η σειρά περιλαμβάνει το Eau de Toilette σε τρία μεγέθη, των 30ml, 50ml και 80ml, και τα προϊόντα σώματος Satin Body Lotion και Perfumed Shower Gel σε συσκευασίες των 150ml, φυσικά αποκλειστικά στα Galerie de Beauté.

Μάθετε περισσότερα για το πρώτο άρωμα του οίκου repetto: http://on.fb.me/1cxZEpT

Κάντε like στη σελίδα των Galerie de Beauté στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα της ομορφιάς!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.