ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Αποκτήστε φρέσκο, νεανικό πρόσωπο


21 Μαρτίου 2014

2214.jpg

Χρησιμοποιώντας τα νέα Cheek Pop ρουζ της CLINIQUE.

Για να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ σας πρέπει πάντα να δίνετε χρώμα στα μάγουλά σας. Προσθέτοντας ρουζ δείχνετε πιο ζωντανές και φρέσκες. Αποκτάτε νεανική όψη, φωτίζοντας το πρόσωπό σας. To νέο προϊόν της εταιρείας CLINIQUE, Cheek Pop προσφέρει αγνό χρώμα στα μάγουλα και ιδιαίτερα φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς απολύτως κανένα ίχνος πούδρας. H σύνθεση του Cheek Pop είναι πλούσια, μεταξένια και δημιουργεί, χωρίς καθόλου προσπάθεια, ένα φωτεινό look στα μάγουλα, που παραμένει φρέσκο καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το Cheek Pop αρχικά έχει υγρή μορφή, η οποία αργότερα μεταμορφώνεται μέσω μιας αργής διαδικασίας «ψησίματος», σε μια εντελώς νέα και ξεχωριστή σύνθεση πούδρας με απαλή, μεταξένια υφή. Προσφέρει απαλή κάλυψη και φυσική λάμψη στα μάγουλα. Αν επιθυμείτε περισσότερο χρώμα, με μερικά extra αγγίγματα, το αποτέλεσμα θα είναι πιο ζωηρό. Η σειρά περιλαμβάνει 4 δροσερές αποχρώσεις: Ginger Pop, Peach Pop, Berry Pop και Plum Pop.

rouge

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα προϊόντα είναι δοκιμασμένα να μην προκαλούν αλλεργία και είναι 100% χωρίς Άρωμα. Tα νέα Cheek Pop της Clinique θα είναι διαθέσιμα από τον Απρίλιο 2014 σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.