ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Μία νέα κρέμα που επαναπροσδιορίζει την ενυδάτωση


20 Ιουνίου 2014

Τα Εργαστήρια VICHY έκαναν ένα μεγάλο βήμα στη γνώση σχετικά με την αφυδάτωση.

Οι ειδικοί της VICHY δεν τη θεωρούν πλέον μόνο ως ένα φαινόμενο απώλειας νερού, αλλά και ως συνέπεια της κακής κατανομής του νερού στην επιδερμίδα. H κακή κυκλοφορία του νερού στο πρόσωπο ευθύνεται για την απώλεια του επιθυμητού "Fresh Look" της επιδερμίδας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η ενυδάτωση μεταβάλλεται στις επιμέρους ζώνες του προσώπου και έτσι η κατανομή του νερού δεν είναι πλέον ομοιογενής. Τα αποτελέσματα είναι να δημιουργούνται λεπτές ρυτίδες αφυδάτωσης στις εσωτερικές γωνίες των ματιών, το πρόσωπο να χάνει τη ζωντάνια του και η επιδερμίδα να γίνεται πιο θαμπή και λιγότερο λαμπερή. Με την νέα κρέμα της VICHY, Aqualia Thermal αποκτάτε:

  • 24ωρή ενυδάτωση
  • ελαστικότητα
  • λείανση των γραμμών αφυδάτωσης
  • λάμψη

AQUALIA THERMAL +γ+κ+Χ+ε+Χ+μ

Συνδυάζει το ιαματικό νερό της VICHY με 3 σάκχαρα (υαλουρονικό οξύ, aquabioryl, λ-carrageenans) για βελτίωση της κατανομής νερού στις επιμέρους ζώνες του προσώπου. Το ισχυρό Serum Δυναμικής Ενυδάτωσης και οι νέες κρέμες Aqualia Thermal της VICHY έρχονται σε υφές που θα ενθουσιάσουν!

VICHY - AQUALIA SERUM11 Νιώστε ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, επαναφέρετε το “Fresh Look” σας και δείτε στον καθρέφτη σας μια όμορφη επιδερμίδα γεμάτη φρεσκάδα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.