ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

#yourhairtalks: Ο νέος μεγάλος φωτογραφικός διαγωνισμός της Apivita


11 Ιουλίου 2014

Capture15.jpg

Μακριά ή κοντά, καλοχτενισμένα, σε κοτσίδες, κοτσιδάκια, κότσους, αλογοουρές, ανέμελα ή πειθαρχημένα, φυσικά ή βαμμένα... Τα μαλλιά μας μιλάνε και εκφράζουν την προσωπικότητα και τη διάθεσή μας! Παίξτε με τα μαλλιά σας, ακούστε τι έχουν να σας πουν, φωτογραφίστε τα και κερδίστε μοναδικά δώρα APIVITA, που θα ξετρελάνουν εσάς και τα μαλλιά σας! Οι πιο δημιουργικές και πρωτότυπες φωτογραφίες που θα αναδειχθούν από την ψηφοφορία του κοινού και από μια εξειδικευμένη επιτροπή θα κερδίσουν:

  • 1 ολιστική περιποίηση στο πράσινο κομμωτήριο του The APIVITA Experience store (Βαφή, κούρεμα, χτένισμα, θεραπεία ενυδάτωσης) και 3 σετ καλοκαιρινής περιποίησης μαλλιών (σαμπουάν, μάσκα μαλλιών, κρέμα μαλλιών, ενυδατικό λάδι αμυγδάλου).

Πάρτε μέρος με 3 απλά βήματα:

  1. Ανεβάστε τη φωτογραφία σας στο instagram με το hashtag: #yourhairtalks
  2. Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα στο facebook μέσα από το app “Your Hair Talks” στο link https://www.facebook.com/apivita/app_600469859988196
  3. Ψηφίστε την καλύτερη φωτογραφία!

Καλή επιτυχία!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.