ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Ένα έξυπνο serum που κατανοεί τις ανάγκες της επιδερμίδας


5 Σεπτεμβρίου 2014

Clinique-Smart-Three-Bottles-Large.jpg

Η Clinique πιστεύει και στοχεύει στο άψογο αποτέλεσμα.

Με δερματολογική εμπειρία πάνω στην επιδερμίδα, η Clinique βρίσκει τρόπους να πετύχει την τέλεια επιδερμίδα καλύπτοντας όλες τις ανάγκες της. Ο νέο έξυπνος ορός της “Clinique Smart Custom-Repair” έχει δημιουργηθεί για να καλύπτει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της επιδερμίδας. Δρα στον ανομοιόμορφο χρωματικό της τόνο, τις γραμμές και τις ρυτίδες αλλά και τη χαλάρωση και τη λάμψη.

Η καινοτομία του “Clinique Smart Custom-Repair Serum” βασίζεται στο ότι το προϊόν αντιλαμβάνεται τις εμφανείς και μη ανάγκες της κάθε επιδερμίδας ξεχωριστά. Για παράδειγμα αν το πρόσωπό σας δεν έχει γραμμές, τότε ο ορός θα σας προσφέρει σύσφιξη.

Ουσιαστικά αντιμετωπίζει την κάθε επιδερμίδα σαν να είναι μοναδική και αφουγκράζεται τις εξειδικευμένες ανάγκες της έχοντας άμεσα αποτελέσματα. Συμπεριλάβετε το “Clinique Smart Custom-Repair Serum” τόσο στην πρωινή όσο και στη βραδινή σας περιποίηση και δείτε τα πρώτα ορατά σημάδια βελτίωσης από την 2η εβδομάδα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.