ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η KIEHL’S γιορτάζει τα 50 χρόνια της Blue Astrigent Herbal Lotion


8 Σεπτεμβρίου 2014

Blue_Astringent_Green_hi-750x420.jpg

Σας παρουσιάζει ένα νέο μπουκάλι περιορισμένης έκδοσης, για να τιμήσει το προϊόν.

Για να γιορτάσει την 50η επέτειο της Kiehl’s Blue Astrigent Herbal Lotion, η εταιρεία προϊόντων περιποίησης με την ιστορία των 163 ετών αποκαλύπτει ένα νέο μπουκάλι Περιορισμένης Έκδοσης, εμπνευσμένο από το σχέδιο της πρώτης συσκευασίας της σύνθεσης του 1964.

Blue-Astringent-Herbal-Lotion-50th-Anniversary-Limited-Edition_HK170

Δεδομένου ότι η σύνθεση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του '60, η Blue Astringent Herbal Lotion αποτελεί πλέον ένα θρυλικό προϊόν, έχει αποκτήσει πλήθος διάσημων οπαδών, μεταξύ των οποίων ο Andy Warhol, έχει πουλήσει σχεδόν 900 χιλιάδες μπουκάλια τα τελευταία 5 χρόνια και περιλαμβάνεται στη μόνιμη συλλογή του Εθνικού Μουσείου Αμερικανικής Ιστορίας The Smithsonian. Από το λανσάρισμά της το 1964, η Blue Astringent Herbal Lotion της Kiehl’s ενθουσίασε τους πελάτες με την ευρεία γκάμα χρήσεων. Βασικό προϊόν στο ντουλαπάκι του μπάνιου εδώ και 50 χρόνια παγκοσμίως, αποτελεί σήμερα πηγή έμπνευσης για πολλές τονωτικές λοσιόν προσώπου. Αυτή η πολυχρηστική φυτική λοσιόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τοπική θεραπεία στις "προβληματικές περιοχές", ως τονωτική λοσιόν σε όλο το πρόσωπο, για να απομακρύνει τους ρύπους και να ελέγξει την επιφανειακή λιπαρότητα, ή ακόμα και ως προϊόν προετοιμασίας πριν το ξύρισμα ή ως καταπραϋντική λοσιόν μετά το ξύρισμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.