ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η Kiehl’s γιορτάζει τα φετινά Χριστούγεννα με μια συλλεκτική σειρά


8 Οκτωβρίου 2014

Η συλλεκτική σειρά έχει την υπογραφή από το διεθνές καλλιτεχνικό δίδυμο Craig & Karl.

Η Kiehl’s Since 1851 με υπερηφάνεια ανακοινώνει την 6η Ετήσια Καλλιτεχνική Συνεργασία για τα Χριστούγεννα – και λανσάρει τη σειρά Kiehl’s x Craig & Karl. Σχεδιασμένη από το Διεθνώς Αναγνωρισμένο Σχεδιαστικό Δίδυμο Craig & Karl.

Capture Kiehl’s x Craig & Karl προσθέτει ένα ακόμα κεφάλαιο στην μακρά σχέση μεταξύ της Kiehl’s και της καλλιτεχνικής κοινότητας. Κάθε χρόνο, για να τιμήσει την πιο χαρούμενη περίοδο του χρόνου, η Kiehl’s συνεργάζεται με ένα καλλιτέχνη που φιλοτεχνεί τις ετικέτες των προϊόντων για περιορισμένη έκδοση. Προηγούμενες συνεργασίες ήταν εκείνες με τους Jeff Koons, Kenny Scharf και Eric Haze. Αυτή τη χρονιά, η Kiehl’s συμπράτει με τους Craig Redman και Karl Maier, πιο γνωστούς με την ονομασία Craig & Karl.

Craig&KarlHiRes_Headshot - Copy

Ο καθένας έχει έδρα σε διαφορετική πόλη, ο Craig στη Νέα Υόρκη και ο Karl στο Λονδίνο. Μαζί είναι αναγνωρισμένοι διεθνώς ως ένα δίδυμο γραφιστών που εξειδικεύονται σε illustration και εγκαταστάσεις. Περισσότερο γνωστοί έχουν γίνει για τα πορτρέτα που έχουν δημιουργήσει για γνωστές προσωπικότητες και διασημότητες όπως οι Jay-Z, Woody Allen, Lady Gaga και Karl Lagerfeld. Οι δυο τους συνεργάζονται σε καθημερινή βάση ώστε να δημιουργήσουν έργα τέχνης που είναι τομληρά, και ταυτόχρονα γεμάτα με απλά μηνύματα που συχνά αποπνέουν χιούμορ. Οι Craig & Karl έχουν κάνει εκθέσεις σε όλο τον κόσμο και έχουν συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους LVMH, Google, Nike, Apple, MCM και Le Specs. “Μας εμπνέει η συνεργασία με την Kiehl’s γιατί δείχνουν τεράστιο ενδιαφέρον -όχι μόνο στα προϊόντα τους- αλλά και στο πως αυτά παρουσιάζονται στον κόσμο και αυτό είναι που αρέσει πολύ,” δηλώνουν οι Craig & Karl. “Οι προηγούμενες συνεργασίες τους είχαν εξαιρετική ποιότητα, και σε αυτές συμετείχαν άνθρωποι που στα μάτια μας είναι σπουδαίοι καλλιτέχνες, έτσι είναι για μας τιμή που μας ζήτησαν να συνεργαστούμε.”

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.