ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Sadhu-hair.com: Το πιο ενημερωμένο κομμωτήριο τώρα και online!


26 Μαΐου 2015

Πώς θα σας φαινόταν να έχετε στην οθόνη του υπολογιστή σας επαγγελματικά προϊόντα και εξειδικευμένες συμβουλές για τα μαλλιά σας από τους κορυφαίους μετρ του hairstyling; Το Sadhu-Hair, ο κορυφαίος χώρος κομμωτικής του Σταμάτη Καραΐσκου-Καλλιτεχνικού Διευθυντή της ελληνικής Haute Coiffure, δημιούργησε ένα αυτόνομο e-shop, πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα και σας περιμένει να το ανακαλύψετε!

Με ένα μόνο κλικ στο sadhu-hair.com ανοίγεται μπροστά σας ένας ξεχωριστός κόσμος ομορφιάς. Στο νέο αυτό e-shop μπορεί κάνεις να ανακαλύψει εξειδικευμένα προϊόντα μαλλιών για περιποίηση και styling, που φέρουν την υπογραφή των καλύτερων, επαγγελματικών hair brands παγκοσμίως.

Φυσικά οι υπηρεσίες του δε σταματούν εδώ γιατί το sadhu-hair.com φιλοδοξεί να προσφέρει κάτι παραπάνω από ένα απλό διαδικτυακό κατάστημα. Στόχος του είναι να αναδειχθεί ως ο προσωπικός σύμβουλος κάθε γυναίκας, φροντίζοντας να την ενημερώνει για ό,τι νέο κυκλοφορεί κι άφορα στα μαλλιά. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του sadhu-hair.com, σεβόμενοι τη σχέση πάθους που έχουν οι γυναίκες με τα μαλλιά τους, είναι διαθέσιμοι, μέσω μιας ειδικής φόρμας που καλείται να συμπληρώσει η ενδιαφερόμενη, να τη βοηθήσουν, προτείνοντάς της εξατομικευμένες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες της.

Ουσιαστικά, πρόκειται για την καλύτερη δυνατή μεταφορά ενός luxurious κομμωτηρίου και όλων σχεδόν των υπηρεσιών του στο διαδικτυακό κόσμο. Hair brands όπως Kerastase, Redken, Alterna, Paul Mitchell, Sebastian, Loreal Professionnel, Schwarzkopf, Davines είναι μόνο μερικά από αυτά που θα συναντήσετε στα virtual ράφια του sadhu-hair.com. Επίσης, με ένα ακόμη κλικ, οι τελευταίες τάσεις στο hairstyling αλλά και νέα που αφορούν στα μαλλιά παγκοσμίως θα είναι στην οθόνη σας από τον πλέον κατάλληλο άνθρωπο στην Ελλάδα, Σταμάτη Καραΐσκο.

Επισκεφθείτε το sadhu-hair.com και ανακαλύψτε τα επαγγελματικά μυστικά για όμορφα και υγιή μαλλιά!