ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Αυτή είναι η “Le Rouge” μυρωδιά της “Modern Muse”


16 Δεκεμβρίου 2015

KJ_Modern-Muse-Le-Rouge_Product-Shot_Global_Expiry-September-2016.jpg

Ποια είναι η μυρωδιά του κόκκινου; Ποια θα ταίριαζε στην πιο αισθησιακή και δυναμική πλευρά της μοντέρνας θηλυκότητας; Η Estée Lauder βρήκε την πιο sexy κι αισθησιακή οπτική της Modern Muse και την έντυσε με κόκκινο, έτσι ώστε να είναι αδύνατον να περάσει απαρατήρητη. Η Modern Muse Le Rouge αντανακλά εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν τη γυναίκα να είναι ακαταμάχητη κι άκρως γοητευτική. Αυτοπεποίθηση, αισθησιασμός και στιλ είναι τα χαρακτηριστικά μίας σύγχρονης μούσας, πάντα πασπαλισμένα με το glam και την ένταση του κόκκινου.

KJ_Modern Muse Le Rouge_Product Shot_Global_Expiry September 2016

Λαμπερή και τολμηρή, η μούσα της Estée Lauder αποτελεί πηγή έμπνευσης και σαγηνεύει με τον αισθησιασμό και τον δυναμισμό της ταυτόχρονα. Το άρωμά της είναι και η υπογραφή μίας γυναίκας – μούσας και δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το Modern Muse Le Rouge. Πρόκειται για την κόκκινη εκδοχή του πλέον αγαπημένου Modern Muse που κλείνει μέσα του αντίθετες φαινομενικά μυρωδιές που όμως συνδέονται και δημιουργούν ένα ιδιαίτερο άρωμα. Τα πλούσια τριαντάφυλλα και τα άγουρα φρούτα από τη μία του χαρίσουν τη φρουτώδη, λουλουδάτη, oriental πλευρά του, ενώ οι νότες βανίλιας Μαδαγασκάρης και ambrette είναι υπεύθυνα για τη βελούδινη και κρεμώδη πλευρά του αρώματος.

KJ_Modern Muse Le Rouge_Model Shot_Global_Expiry June 2016

Ποια είναι άραγε η πραγματική Modern Muse του σήμερα; Η γυναίκα που τραβάει πάντα τα βλέμματα, είναι πηγή έμπνευση και εκπέμπει αισθησιασμό είναι η Kendall Jenner. Μία σύγχρονη μούσα της πραγματικότητας που δείχνει να έχει αυτοπεποίθηση είναι sexy και εκφράζει με το προσωπικό της στιλ και τη glam πλευρά της με τον καλύτερο τρόπο το κόκκινο. Η Kendall είναι η  προσωποποίηση του Modern Muse Le Rouge!

Η Kendall Jenner είναι αδιαμφισβήτητα η νέα μούσα του στιλ και των social media. Επομένως είναι το ιδανικό πρόσωπο για να εκφράσει την τόλμη, τον αισθησιασμό και την γοητευτική αντίθεση της γλυκιάς και της δυναμικής πλευράς της θηλυκότητας.

 #modernmuse

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.