ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Τα πιο ωραία αρώματα της αγοράς. Ποιο απ' όλα θα γίνει το δικό σας;


13 Σεπτεμβρίου 2016

Είναι για όλες μας σημαντικό, το άρωμά μας να μας αντιπροσωπεύει όσο το δυνατόν περισσότερο ή, αν μη τι άλλο, να είναι αντίστοιχο της διάθεσης μας και της στάσης που έχουμε απέναντι στη ζωή -υπερβολικό ή μη, αυτή είναι η αλήθεια μας. Όπως αλήθεια είναι ότι για τους παραπάνω λόγους συχνά δυσκολευόμαστε να αποφασίσουμε ποιο άρωμα να αγοράσουμε.

Τα καλά νέα είναι ότι φέτος είναι μία χρονιά γεμάτη μοναδικές μυρωδιές που, κατά τη γνώμη μου, μπορούν να καλύψουν κάθε τύπο γυναίκας. Έχουν κάνει την εμφάνισή τους πολλά υπέροχα αρώματα και νομίζω πως μία καλή λύση για την επόμενη επιλογή μας είναι μην σκεφτούμε πως αγοράζουμε το ένα και μοναδικό άρωμα που θα φοράμε. Σίγουρα όλες έχετε ήδη κάποιο στο σπίτι σας, οπότε σκεφτείτε ποια άλλη μυρωδιά θέλετε να έχετε πέρα από αυτή φέρετε ήδη.

Και από ποικιλία, άλλο τίποτα. Σοφιστικέ, casual, sexy, όποιο κι αν είναι το στιλ σας μπορείτε να βρείτε πανεύκολα το άρωμα που θα το συνοδεύει και για να σας διευκολύνουμε σε αυτή τη διαδικασία, σας παρουσιάζουμε ό,τι πιο φρέσκο και λαχταριστό κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή.

[gallery-689831]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.