ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η Frida Gustavsson και η Jac Jagaciak είναι οι Les Belles de Nina


12 Σεπτεμβρίου 2016

Frida Gustavsson και Jac Jagaciak. Δύο κορίτσια που είναι πλασμένες η μία για την άλλη, και των οποίων οι διαφορές καθιστούν ένα τέλειο σύνολο. Μια φιλία που ξεκίνησε στην εφηβεία τους, στα παρασκήνια των ντεφιλέ, και η οποία έχει αντέξει στο χρόνο.

Το 2016, η Frida Gustavsson και η Jac Jagaciak δανείζουν τα θέλγητρά τους, τις προσωπικότητες και τη φιλία τους σε ένα νέο κεφάλαιο της Nina: το Les Belles de Nina.

Η Φρίντα θα είναι η Nina, η Jac θα είναι η Luna. Έρχονται στη ζωή, σαν το δάγκωμα ενός μήλου. Ισχυρότερες μαζί. Σε μια αναζήτηση της θηλυκότητας, χρειάζονται δύο για να ξεκινήσει το παιχνίδι. Σε ένα τόσο ατελείωτο συνονθύλευμα, τα πάντα πρέπει να μοιράζονται. Η Nina είναι Λαμπερή. Απαστράπτουσα. Fausseingénue. Αισθησιακή. Σύντομα γυναίκα. Η Luna είναι Μυστηριώδης. Αποφασισμένη. Ορμητική. Αισθησιακή. Σχεδόν γυναίκα.

in text nina

Το Luna είναι το τολμηρό νέο λουλουδάτο & ξυλώδες άρωμα του οίκου Nina Ricci, με την υπογραφή των Christophe Raynaud και Marie Salamagne.

Είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τοNina, που δημιουργήθηκε το 2006 από το Μέγα Αρωματοποιό Olivier Cresp.

Δύο εξαιρετικά σμιλευμένα αρώματα, που βρίθουν από κοριτσίστικα γέλια και συγκινήσεις. Δύο αρώματα αφιερωμένα στους εξερευνητές της ζωής.