ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Tesori d’Oriente Japanese Rituals: Ένα ταξίδι αποπλανήσεων στην μαγευτική Ιαπωνία μόλις ξεκίνησε


4 Οκτωβρίου 2016

555555.jpg

Ένας κόσμος αρμονίας, ευεξίας αλλά και αποπλάνησης. Αυτός είναι ο κόσμος των προϊόντων προσωπικής φροντίδας Tesori d’Oriente. Μία εμπειρία αισθήσεων που ενισχύεται από τη νέα σειρά Tesori d’ Oriente Japanese Rituals η οποία μας ταξιδεύει σε μια χώρα αφάνταστα γοητευτική, όμορφη αλλά και μυστηριώδη, την Ιαπωνία.

Στην Ιαπωνία, η περιποίηση του σώματος και του προσώπου είνα μία τελετουργία που κρύβει τα μυστικά της τα οποία περνούν από γενιά σε γενιά εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Αυτή η τελετουργία έχει σαν βασικό στόχο την αναζήτηση της αρμονίας και της ευεξίας του μυαλού και του σώματος ώστε να αποτυπωθεί και σαν εικόνα το άψογο αποτέλεσμα της αλαβάστρινης ομορφιάς. Ένα από τα μυστικά αυτής της τελετουργίας βρίσκει την φυσική του ύπαρξη στη νέα σειρά των προϊόντων Tesori D’ Oriente.

Η νέα σειρά προϊόντων προσωπικής φροντίδας Tesori d’ Oriente Japanese Rituals σε παρασέρνει στην αρχαία τελετουργία του Ιαπωνικού αφρόλουτρου, η οποία αναζωογονεί σώμα και πνεύμα με τη «βύθιση» του σώματος στο ζεστό νερό ύστερα απο μια ιδιαίτερη περιποίηση καθαρισμού. Αυτή η αρχαία τελετουργία αποτελεί μια ιδιαίτερη διαδικασία περιποίησης αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή, λεία και λαμπερή. Το Tesori d’ Oriente Japanese Rituals είναι ένας συνδυασμός από μοναδικά άνθη αποτελούμενο απο φρέσκιες και εκλεπτυσμένες νότες προσδίδοντας ένα αξέχαστο αισθησιακό άρωμα.

Η συσκευασία της νέας σειράς Tesori d’ Oriente Japanese Rituals είναι εμπνευσμένη από το Κιμονό, την παραδοσιακή Ιαπωνική φορεσιά με τα περίπλοκα σχέδια, τα κεντημένα λουλούδια, και τις απεικονίσεις που αναδεικνύουν τις ιδιαίτερες παραδοσιακές πτυχές, του πολιτισμού και του στυλ της ιαπωνικής τέχνης. Το κιμονό ήταν το βασικό κομμάτι ρουχισμού για όλες τις τάξεις και για τα δύο φύλα στην ιαπωνική κοινωνία αλλά ανάλογα με το μήκος των μανικιών ή την διακόσμηση και τα αξεσουάρ ήταν και ένας τρόπος διαχωρισμού των κοινωνικών τάξεων και ένα είδος οικογενειακού κειμηλίου που περνούσε από γενιά σε γενιά όπως άλλωστε και η ιαπωνική φιλοσοφία και τεχνοτροπία της ομορφιάς. To Tesori d’ Oriente Japanese Rituals έρχεται να σας μυήσει στα μυστικά της Ιαπωνικής ομορφιάς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.