ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Garnier Skinactive: Διφασικό Micellaire όλα σε 1


21 Οκτωβρίου 2016

Τίποτα δεν μπορεί να του σταθεί εμπόδιο, ούτε καν το πιο ανθεκτικό, μακράς διάρκειας μακιγιάζ που θεωρείται δύσκολο να αφαιρεθεί. Με το Διφασικό Micellaire Όλα σε 1, η Garnier φέρνει την επανάσταση στο Νερό Καθαρισμού Micellaire, δημιουργώντας το πρώτο προϊόν μικυλλίων, εμπλουτισμένο με έλαια: αφαιρεί αποτελεσματικά το αδιάβροχο, μακράς διάρκειας, έντονο μακιγιάζ, ενώ ταυτόχρονα απομακρύνει τους ρύπους και τις ακαθαρσίες και σέβεται ακόμη και την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΙΚΥΛΛΙΩΝ: Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ Η όμορφη επιδερμίδα ξεκινά από μια αποτελεσματική, ειδικά προσαρμοσμένη λοσιόν ντεμακιγιάζ. Γι’ αυτό η Garnier έχει αναπτύξει μια σειρά Προϊόντων Micellaire που κάνουν τη ζωή των γυναικών ευκολότερη απλουστεύοντας την καθημερινή διαδικασία καθαρισμού του προσώπου τους: με μία κίνηση αφαιρούν το μακιγιάζ από πρόσωπο, μάτια και χείλη, καθαρίζοντας και αφήνοντας απαλή την επιδερμίδα. ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ: ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ολοένα και περισσότερες γυναίκες συζητούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την «αφαίρεση του μακιγιάζ», τοποθετώντας τη βασική αυτή διαδικασία περιποίησης στην κορυφή των ζητημάτων που τις απασχολούν*.

micellaire-biphase-bottle

ΤΟ 1Ο ΔΙΦΑΣΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ MICELLAIRE ΤΗΣ GARNIER ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΕΛΑΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Η Garnier πρωτοπορεί συνδυάζοντας τη δύναμη των ελαίων καθαρισμού με την αποτελεσματικότητα των μικυλλίων. Όταν το μπουκάλι ανακινηθεί, το εσωτερικό του αναμειγνύεται για να αφαιρέσει απαλά ακόμη και το πιο επίμονο μακιγιάζ, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας στην επιδερμίδα. - Το argan oil και τα έλαια καθαρισμού ενοποιούνται πλήρως με τα μικύλλια, αφαιρώντας κάθε ίχνος μακιγιάζ. - Τα μικύλλια δρουν σαν μαγνήτες παγιδεύοντας το μακιγιάζ, το σμήγμα και τους ρύπους στο εσωτερικό κάθε σταγονιδίου. ΟΧΙ ΠΙΑ ΤΡΙΨΙΜΟ Το Διφασικό Micellaire Όλα σε 1, αφαιρεί το μακιγιάζ εύκολα και γρήγορα, προσφέροντας βαθύ καθαρισμό ενάντια στους ρύπους και τις ακαθαρσίες. Καταπραΰνει και σέβεται ακόμη και την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα, αφήνοντάς την καθαρή και απαλή, με αίσθηση φρεσκάδας. ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ Η εξαιρετικά αναζωογονητική σύνθεση του Διφασικού Micellaire Όλα σε 1, συνδυάζει την υπέροχη αίσθηση των καταπραϋντικών ελαίων με άρωμα λουλουδιών και τη φρεσκάδα του νερού micellaire. Η επιδερμίδα παραμένει απαλή και δροσερή, απαλλαγμένη από την ενοχλητική αίσθηση τραβήγματος ή λιπαρότητας. ARGAN OIL: ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΔΟΣΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ Το Διφασικό Micellaire Όλα σε 1, περιέχει Argan oil – πλούσιο σε λιπαρά οξέα και Βιταμίνη Ε – το οποίο καταπραΰνει, ενυδατώνει και απαλύνει την επιδερμίδα. Δρα κατά της ξηρότητας και δίνει μια «νότα περιποίησης» στη διαδικασία αφαίρεσης του μακιγιάζ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΛΑΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ; Τα έλαια διαλύουν εκείνα τα συστατικά του αδιάβροχου και μακράς διάρκειας μακιγιάζ που είναι ανθεκτικά στο νερό. Έτσι, το μακιγιάζ αφαιρείται πιο εύκολα, γλιστρώντας ανάλαφρα από την επιδερμίδα και τις βλεφαρίδες. ΟΜΟΡΦΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1. Καθαρισμός: για να καθαρίσετε σε βάθος και να προετοιμάσετε την επιδερμίδα σας. 2. Περιποίηση: για να προσφέρετε στην επιδερμίδα σας την καθημερινή περιποίηση που χρειάζεται, ανάλογα με τις ανάγκες της. * Καθαρισμός επιδερμίδας: Top 5 διαδικτυακών συζητήσεων. Ανάλυση των συζητήσεων που έλαβαν χώρα στις ΗΠΑ και το ΗΒ, κατά το 4ο τρίμηνο του 2014 και το 1ο τρίμηνο του 2015.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.