ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Porcelain Skin: Γνωρίστε το νέο ελληνικό luxury brand στον χώρο των καλλυντικών


31 Ιανουαρίου 2017

15589714-1011139035659292-4400682780379365888-n.png

Η ισορροπία  δραστικότητας και προστασίας είναι στο κέντρο της φιλοσοφίας της    και για αυτό είναι κατάλληλη ακόμα και για το ευαίσθητα δέρμα χωρίς να στερείται αποτελεσματικότητας.

Minimal και πολυτελής αποτελεί μια νέα πρόταση φροντίδας για λείο, υγιές και φωτεινό δέρμα τώρα και για πάντα. H Porcelain Skin κάνει την είσοδο της στην ελληνική και ευρωπαική αγορά με 5 προϊόντα και ακολουθούν άλλα 3 τους επόμενους μήνες. 

Powder Skin Polisher: MICROEXFOLIATING & ENERGISING POWDER CLEANSER with Pearl Extract, a concentrated blend of five botanical extracts and SEPITONIC ™ M3 

Είναι το πρώτο skin polisher στην ελληνική αγορά. Αλλάζει τον τρόπο καθημερινού καθαρισμού του προσώπου αλλά και τον τρόπο με τον οποίο βλέπoυμε την αντιγήρανση συνολικά. Το Powder Skin Polisher, είναι ένα καθημερινό cleanser, μια πολυτελής πούδρα σε μορφή πάστας. H απαλή μικροαπολεπιστική σύνθεση  απομακρύνει  τα νεκρά κύτταρα, το σμήγμα και τους ρύπους από τους πόρους και αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και φωτεινό άμεσα. Περιέχει ένα cocktail 5 διαφορετικών ΑΗΑ Μύρτιλο, Σφένδαμο, Ζαχαροκάλαμο, Πορτοκάλι, Λεμόνι και το επαναστατικό συστατικό της γαλλικής κοσμετολογίας, Sepitonic™ M3. Το Sepitonic™ M3 φορτίζει την ενεργειακή μπαταρία των κυττάρων, οξυγονώνει, προσφέρει άμυνα στην οξείδωση και στην γλυκοζηλίωση που καταστρέφουν την δομή των ινών του κολλαγόνου και ενισχύει την επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων. Καθαρισμός και αντιγήρανση σε ένα βήμα καθημερινής φροντίδας .

H Porcelain Skin προτείνει 2 lotion (ανά τύπο δέρματος), στα πρότυπα του ιαπωνικού essence τα οποία αποτελούν το βήμα που κάνει την διαφορά στην φροντίδα του δέρματος. 

Naturally Infused Perfecting Lotion: SOOTHING AND RESTORATIVE HONEY TONER είναι μια lotion εξαιρετικά πλούσια σε επανορθωτικά και καταπραϋντικα εκχυλίσματα οργανικού Μελιού. Χρησιμοποιείται για τόνωση και ενυδάτωση, είτε σαν lotion, είτε σαν ενυδατική μάσκα (σε εμποτισμένες γάζες). Επαναφέρει το φυσιολογικό ph, συσφίγγει τους πόρους, δίνει άμεσα ζωντάνια και προετοιμάζει το δέρμα για το επόμενο βήμα φροντίδας. Όποιο προϊόν και να το διαδεχτεί θα εισχωρήσει ευκολότερα στο δέρμα και η δράση των συστατικών θα μεγιστοποιηθεί. Κατάλληλη για το κανονικό, ξηρό έως και πολύ ξηρό δέρμα.
Naturally Infused Balancing Lotion: PORE PERFECTING AND SOFTENING GREEN TEA TONER, ισορροπεί  το λιπαρό και μεικτό δέρμα και περιορίζει τα βακτήρια που προκαλούν σπυράκια και ερεθισμούς.Το Πράσινο Τσάϊ, που για αιώνες αποτελεί βασικό συστατικό της φροντίδας του δέρματος στην Ιαπωνία, περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά, ηρεμεί την επιδερμίδα καθώς περιορίζει την φλεγμονή και την ερυθρότητα και εξισορροπεί την έκκριση σμήγματος. Η lotion προετοιμάζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα πριν το τελικό βήμα της ρουτίνας της φροντίδας σας. Κατάλληλη για το μεικτό και λιπαρό δέρμα.

Hyaluronic Plex with MATRIXYL®synthe’6TM: CROSSLINKED HYALURONIC ACID FILLER GEL 
Το Hyaluronic Plex περιέχει διασταυρωμένο υαλουρονικό οξύ, 3 φορές πιο ενισχυμένο απο το απλό υαλουρονικό. Η σύνθεση του δημιουργεί ένα προστατευτικό πέπλο, που προσφέρει ενυδάτωση μακράς διάρκειας και αφήνει ένα τρισδιάστατο προστατευτικό πλέγμα στην επιφάνεια της επιδερμίδας ,που βελτιώνει τον φυσικό φραγμό του δέρματος, μειώνει την εξάτμιση της υγρασίας και προστατεύει συνολικά από τις εξωτερικές επιθέσεις που δέχεται το δέρμα. Σαν να φοράμε μάσκα ενυδάτωσης όλη την ημέρα, η ενυδάτωση 24 ώρες μετά, είναι πιο έντονη από την ώρα της εφαρμογής. Το Hyaluronic Plex προσφέρει ισχυρή επαναδόμηση και μείωση των ρυτίδων από 31% έως και 100%, με το πιο αναγνωρισμένο πεπτίδιο της Ευρωπαϊκής κοσμετολογίας MATRIXYL®  synth’6™ . Η βελτίωση του”ποδιού της χήνας” και των ρυτίδων του μετώπου είναι εντυπωσιακή, ακόμα και μετά από εφαρμογή 2 μόλις εβδομάδων.

Η Alabaster Powder Mask: IΝTENSE BRIGHTENING AND PORE PERFECTING MASK είναι μία μάσκα πολλαπλών δράσεων, σε μορφή πούδρας, που καθαρίζει βαθυά, θρέφει, φωτίζει και μεταμορφώνει την όψη των διεσταλμένων πόρων από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Αποτοξίνωση, καθαρισμός και λείανση για δέρμα σαν πορσελάνη. Η επιδερμίδα «μεταμορφώνεται». Αποκτά ηρεμία και ισορροπία και μοιάζει σαν να έχει υποστεί φωτογραφική επεξεργασία. 

Η Porcelain Skin  είναι μια εταιρεία καλλυντικών νέας γενιάς, που χρησιμοποιεί την state of the art βιοτεχνολογία του σήμερα,με συστατικά αναγνωρισμένα και κλινικά αποδεδειγμένα , στο ποσοστό που ορίζουν οι κλινικές μελέτες. Την ίδια ώρα αποκλείουμε απο τις συνθέσεις μας μια μακρά λίστα συστατικών που επιβαρύνουν το δέρμα (όπως η σιλικόνη, τα σκλήρα απορρυπαντικά, τα τεχνητά χρώματα,το οινόπνευμα κ.α.),
Ιδρύτρια της Porcelain Skin  είναι η Ευγενία Πηλιάτη - Γιαννοπούλου. H Ευγενία έχει σπουδάσει νομική στο Λονδίνο και εργάστηκε για χρόνια στο corporate περιβάλλον σαν consultant στην SAP Hellas. Αργότερα επένδυσε στον χώρο της ιατρικής αισθητικής με focus στα laser. Το πάθος της για όμορφο δέρμα και τεχνολογία ήταν το έναυσμα για να ξεκινήσει την  . Πιστεύει ότι η τόνωση των φυσικών μηχανισμών μας και η “ιαπωνική¨ συνέπεια στην περιποίηση είναι το κλειδί για όμορφο ,υγιές δέρμα. Η Ευγενία βρήκε στην Ιαπωνική ομορφιά όλα όσα την εκφράζουν σχετικά με το δέρμα και στηρίχθηκε στην πλούσια παράδοση τους για να φτιάξει την Porcelain Skin.
Τα χρώματα του brand είναι εμπνευσμένα απο τις αγαπημένες  πορσελάνες των αυτοκρατόρων της Ιαπωνίας που είχαν το χρώμα του jade , πολλά χρόνια πριν η πορσελάνη γίνει λευκή, όπως την ξέρουμε σήμερα.
Βλέπουμε το δέρμα σαν τέχνη, εύθραστο και μοναδικό και προτρέπουμε τις ελληνίδες να φροντίσουν το πρόσωπο τους σαν έργο τέχνης. Με σεβασμό,συνέπεια και πάθος.

Η  Porcelain Skin είναι ειδικά σχεδιασμένη για τα ευαίσθητα δέρματα.                     
Η  Porcelain Skin δεν δοκιμάζεται σε ζώα, όπως και κανένα από τα trademark επώνυμα συστατικά της. 
Η  Porcelain Skin δεν περιέχει: parabens, mineral oils, silicones, sulphates, propylene glycol, phthalates, alcohol, GMO, PEGS, TEA, DEA, MI, formaldehyde, urea, mercury and bee venom.

H σειρά ειναι διαθέσιμη στα Carelab by Attica στο Golden Hall, Γλυφάδας, στο Placebo Pharmacy ( Λ.Βουλιαγμένης 85 Γλυφάδα) και σε επιλεγμένα φαρμακεία και spa.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.