ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Καλοκαίρι γεμάτο χρώμα από την Avon!


TSVIGKOU

15 Ιουνίου 2017

mark-gel-shine-family.jpg

Σωστή Περιποίηση Επιδερμίδας

Η περιποίηση και η φροντίδα του προσώπου σας είναι το Α και το Ω. Προμηθευτείτε με προϊόντα που προστατεύουν από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, ενώ παράλληλα αναδεικνύουν την επιδερμίδα σας. Το να γεμίζετε τα ράφια σας όμως, με δεκάδες κρέμες και προϊόντα περιποίησης δεν αποτελεί την καλύτερη λύση. Το μυστικό είναι να βρείτε τα προϊόντα κλειδιά που θα σας προσφέρουν ότι χρειάζεται το δέρμα σας. H Avon True: Summer Skin Cream είναι το ιδανικό προϊόν για αυτή τη δουλειά, αφού προστατεύει και ταυτόχρονα δίνει έναν ηλιοκαμένο τόνο στην επιδερμίδα, χωρίς να χρειάζεται να εκτεθείτε για ώρες στον ήλιο. Η συγκεκριμένη κρέμα είναι αποτελεσματική για όλους τους τόνους επιδερμίδας. Χαρίζει σταδιακή λάμψη, ενώ, όταν αφαιρείτε το make-up σας, ο ηλιοκαμένος τόνος δε χάνεται, ούτε αφήνει γραμμές, κηλίδες ή στίγματα. Φορέστε την πρίν το make-up σας ή χωρίς καθόλου make-up και εντυπωσιάστε, αφήνοντας το δέρμα σας να ακτινοβολεί.

Δώστε στην Επιδερμίδα σας την Λάμψη που της Αξίζει

Αναδείξτε το μαύρισμά σας με γήινες bronze αποχρώσεις, αφού για ακόμα μία χρονιά αποτελούν την απόλυτη τάση στο μακιγιάζ! Χρησιμοποιήστε shimmers και τις κατάλληλες πούδρες, για να κολακεύσετε την επιδερμίδα σας. Για ένα εντυπωσιακό look, η ιδανική πρόταση είναι το Face Dual Glow Cheek Color από τη σειρά Mark. της Avon. Χρησιμοποιείστε τη σκούρα πλευρά κάτω από τα ζυγωματικά και στην περιφέρεια του προσώπου για δώσετε βάθος και ένταση, ενώ την ανοιχτόχρωμη πλευρά στην κορυφή των ζυγωματικών για να δώσετε, με το ιριδίζον αποτέλεσμα που προσφέρει, την επιθυμητή λάμψη στο δέρμα σας. Ακόμα, με το Face Loose Powder Bronzer, της ίδιας σειράς, βάλτε την τελευταία πινελιά στη περιφέρεια του προσώπου σας, ακόμη και στο σώμα σας, για να κάνετε την επιδερμίδα σας ακόμα πιο λαμπερή και σαγηνευτική.

Καλωσορίστε τα Χρώματα στη Ζωή σας

Για να είστε συγχρονισμένες αυτό το καλοκαίρι με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, προσθέστε έντονα δροσερά χρώματα που θα σας φτιάχνουν τη διάθεση κάθε στιγμή. Τολμήστε με τις έντονες αποχρώσεις στα βερνίκια, αφού για το καλοκαίρι του 2017 είναι must. Ολοκληρώνοντας τη σύνθεση του απόλυτου καλοκαιρινού look, περιποιηθείτε τα άκρα σας με τα Gel Shine Nail Enamel βερνίκια από τη σειρά Mark. της Avon και κερδίστε τις εντυπώσεις. Δημιουργήστε μόνες σας επαγγελματικό μανικιούρ που μοιάζει με gel, χωρίς τη χρήση λάμπας UV, με τα πρωτοποριακά βερνίκια Gel Shine Nail Enamel της σειράς Mark. Σε 30 νέες, «καυτές» αποχρώσεις, από έντονα μοντέρνα χρώματα έως και τις πιο κλασσικές αποχρώσεις, τα βερνίκια αυτά προσφέρουν έντονο χρώμα και γυαλάδα που διαρκεί, ενώ παράλληλα προστατεύουν και ενδυναμώνουν τα νύχια έως και 42% περισσότερο.

[gallery-717038]

Καλοκαίρι σημαίνει ζωή, χρώμα, και παιχνιδιάρικη διάθεση. Παίξτε λοιπόν με τις αποχρώσεις και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Άλλωστε με την Avon, το καλοκαίρι σας ακολουθεί... όπου κι αν βρίσκεστε!

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.