ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

H Crista Cober είναι το νέο πρόσωπο της L’OREAL PROFESSIONNEL για τα δύο νέα φυσικά λανσαρίσματα


TSVIGKOU

27 Φεβρουαρίου 2018

crista-cober-visual.png
Η Crista Cober θα είναι το πρόσωπο των δύο πιο στρατηγικών λανσαρισμάτων της μάρκας το 2018: της Botanēa, της πρώτης 100%  φυτικής και vegan* βαφής με επαγγελματικό αποτέλεσμα του Group L'Oréal και της Source Essentielle, της πρώτης επαγγελματικής σειράς περιποίησης μαλλιών με vegan* σύνθεση που περιλαμβάνει έως 100% συστατικά φυσικής προέλευσης, η οποία μπορεί να ξαναγεμίσει στα κομμωτήρια. Ορμώμενη από τον Καναδά, η καριέρα της Crista Cober για 12 χρόνια ήταν μια καριέρα σε ξεχωριστές καμπάνιες και editorials μόδας. Η σταδιοδρομία της έχει αποκτήσει μια μεγάλη δύναμη στον κόσμο του μόντελιγκ. Με τις καμπάνιες για τις εταιρίες YSL Beauté, Fendi, H&M, Balmain, Armani, Tiffany&Co, το χαρτοφυλάκιό της διαθέτει ένα εντυπωσιακό πορτφόλιο, σε κορυφαίους διεθνείς τίτλους όπως στη Vogue Τουρκίας, Ισπανίας και Ολλανδίας, Harper's Bazaar, ELLE, Numéro Magazine... ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΤΗΣ L'OREAL PROFESSIONNEL Η Crista Cober θα είναι το πρόσωπο της Botanēa, την πρώτη επαγγελματική σειρά 100%  φυτικής και vegan* βαφής με επαγγελματικό αποτέλεσμα του Group L'Oréal, που συνδυάζει φυσικότητα και επαγγελματικά αποτελέσματα. Με τα τρία φυτικά συστατικά της - η κασσία, η χέννα, το λουλάκι - που μόνο ένας κομμωτής μπορεί να αναμείξει μαζί, η Botanēa είναι μια καινοτόμος υπηρεσία βαφής  που προσφέρει μια ευρεία παλέτα για εξατομικευμένες αποχρώσεις, από ανοιχτό ξανθό έως σκούρο καστανό, όχι μόνο ζεστές αλλά και ψυχρές αποχρώσεις, και μέχρι 100% κάλυψη των λευκών μαλλιών. 
 
 Η Crista Cober θα ενσαρκώνει επίσης το Source Essentielle, της πρώτης επαγγελματικής σειράς περιποίησης μαλλιών με vegan* σύνθεση που περιλαμβάνει έως 100% συστατικά φυσικής προέλευσης για ένα πραγματικό φυσικό και επαγγελματικό αποτέλεσμα, ένα φυσικό άγγιγμα και τέλειο φινίρισμα «κομμωτηρίου». Καινοτομία αποτελεί επίσης και η δυνατότητα που παρέχετε στους καταναλωτές οι οποίοι μπορούνε να ξαναγεμίσουνε το μπουκάλι του σαμπουάν τους απευθείας σε επιλεγμένα κομμωτήρια.  
*Σύνθεση vegan: χωρίς συστατικά ή υποπροϊόντα ζωικής προέλευσης. 
"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την Crista Cober στην οικογένεια της L'Oréal Professionnel. Η Crista έχει μια φανταστική προσωπικότητα, ενσωματώνει τέλεια την γυναίκα της L'Oréal Professionnel και είναι πραγματικά ένας τέλειος συνδυασμός για να εκπροσωπήσει τις καινοτομίες μας για το 2018 στη Φυσικότητα, καθώς έχει πραγματικά οικολογική συνείδηση: στη βαφή Botanēa και στην επαγγελματική σειρά περιποίησης μαλλιών Source Essentielle", λέει η Marion Brunet, International General Manager L'Oréal Professionnel.
Ακολουθήστε μας @LorealPro #LorealProGR 
 
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.