4 αγαπημένες Ελληνίδες συμμετέχουν στη νέα digital καμπάνια του Bio-Oil

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018
bio-oil-1.jpg

 

Στόχος της νέας καμπάνιας είναι να βοηθήσει κάθε γυναίκα να αγαπήσει το δέρμα της ακόμα περισσότερο και να αναγνωρίσει τη μοναδικότητά του. Μέσα από τις προσωπικές ιστορίες τεσσάρων αγαπημένων Ελληνίδων, το Bio-Oil υπογραμμίζει τη σημασία της καθημερινής φροντίδας του δέρματός μας.

 

Στο πλευρό του Bio-Oil βρίσκονται γνωστές, αγαπημένες Ελληνίδες που βίωσαν σε διαφορετικές φάσεις της ζωής τους κάποιες προκλήσεις που σχετίζονται με το δέρμα τους. Η Ελένη Βαΐτσου, η Δέσποινα Καμπούρη, η Μυρτώ Αλικάκη και η Τόνια Σωτηροπούλου είναι οι πρωταγωνίστριες τεσσάρων videos, μέσα από τα οποία μοιράζονται ανοιχτά, τις ιστορίες τους, εξηγώντας πώς το Bio-Oil τις βοήθησε να προσφέρουν στο δέρμα τους τη φροντίδα που του αξίζει.

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Καμπούρη αφηγείται την ιστορία της που αφορά στο πολύ συχνό πρόβλημα των ραγάδων στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η Ελένη Βαΐτσου μιλάει ανοιχτά για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με κάποια σημάδια στο πρόσωπό της, ενώ η Μυρτώ Αλικάκη θίγει το ζήτημα των ρυτίδων, που απασχολεί κάθε γυναίκα μεγαλώνοντας. Τέλος, η Τόνια Σωτηροπούλου μιλάει για την αφυδάτωση και την ξηροδερμία, που ταλαιπωρούν πολλές γυναίκες, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Όλες ανεξαιρέτως, αναφέρονται στην καταλυτική - ευεργετική δράση που είχε το Bio-Oil στην επίλυση του δερματικού τους προβλήματος.  

 

Ανακάλυψε κι εσύ τις μοναδικές αυτές ιστορίες στη σελίδα του Bio-Oil Greece στο Facebook και δες πώς το πολύτιμο αυτό έλαιο μπορεί να βοηθήσει και το δικό σου δέρμα. Μην μείνεις, όμως, εκεί: γράψε με comment τη δική σου, #monadikiopostodermasou ιστορία και γίνε μία από τις τυχερές που θα τη δουν να «παίρνει ζωή» μέσα από τα επόμενα videos του Bio-Oil και θα κερδίσει δώρα Bio-Oil.

 

«Bio-Oil, ειδική φροντίδα, ειδικά για το δέρμα σου»