ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η APIVITA μας συστήνει τη νέα σειρά EXPRESS BEAUTY, Mediterranean Beauty Food με ένα νέο μοναδικό διαγωνισμό μαζί με τον Άκη Πετρετζίκη!


TSVIGKOU

3 Μαΐου 2018

872x500-express-masks-scrubs-akis-gr-new02.jpg

Ένα σύνολο εξαιρετικών εποχικών προϊόντων της Μεσογείου, μπαίνει στην καθημερινή σου ρουτίνα, ώστε κάθε εβδομάδα να προσφέρεις στην ομορφιά σου και έναν διαφορετικό συνδυασμό τροφής, επιλέγοντας μέσα από την πλούσια γκάμα συστατικών που προσφέρει η Μεσογειακή γη.

Η APIVITA από τη Δευτέρα 23/4 και μέχρι τις 20/5 σε προσκαλεί να ψηφίσεις τους αγαπημένους σου συνδυασμούς Μεσογειακών συστατικών της νέας σειράς EXPRESS BEAUTY και να κερδίσεις μια συμμετοχή σε ένα Mediterranean beauty food σεμινάριο με τον Άκη Πετρεντζίκη!

Εκτός από το σεμινάριο στο τέλος του διαγωνισμού, ο Άκης για 4 εβδομάδες θα φτιάχνει και μία μοναδική συνταγή με τα αγαπημένα συστατικά της σειράς σας για να δημιουργήσεις στην δική σου κουζίνα.

Μπες στο https://apivitaexpressbeauty.gr/ και γίνε ένας από τους 8 τυχερούς που θα συμμετέχουν σ’ ένα Mediterranean Beauty Food σεμινάριο παρέα με τον Άκη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.