ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η μαγεία της Essie Gel Couture Wedding Collection by Reem Acra


TSVIGKOU

3 Μαΐου 2018

1.jpg

.

  • ‘picture perfect’ - αυτό το λευκό χρώμα που είναι εμπλουτισμένο με πέρλα υπογραμμίζει περισσότερο την έννοια της δέσμευσης. είναι αγνό και είναι συνυφασμένο με το παρελθόν μου. όταν ήμουν μικρή, ο πατέρας μου μού έφερε μια κοσμηματοθήκη και μέσα σε αυτήν φύλαγα πάντα κάποιες πέρλες.
  • ‘getting intricate’ - το γαλάζιο δεν είναι ένα απλό χρώμα. είναι σαν ένα φυλαχτό για καλή τύχη. το γαλάζιο ήταν ανέκαθεν ένα τυχερό χρώμα. πρέπει να χρησιμοποιείται οπωσδήποτε σε ένα πάρτι γάμου με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. η συγκεκριμένη απόχρωση έχει τον ιδανικό τόνο, για να συνδυαστεί με χρυσό.
  • ‘you’re golden’ - δεν υπάρχει καμία συλλογή μου που να μην περιέχει χρυσό χρώμα. είναι η απόχρωση που με χαρακτηρίζει. είναι βασιλική. και τέλος, παραπέμπει στον κόσμο της κοσμηματοθήκης μου.
  • ‘handmade of honor’ – αυτή η απόχρωση του ροζ είναι φυσική και, ταυτόχρονα, βασιλική. παραπέμπει στην αγνότητα και στη φιλία, στην εμπιστοσύνη που δείχνεις στην κουμπάρα σου.
  • ‘moments to mrs’ - όλες χρειαζόμαστε μια πινελιά χρώματος, για να μας υπενθυμίζει τα θετικά στοιχεία της ζωής και τις ευκαιρίες που μας δίνονται – είναι ένας τρόπος να γιορτάζεις τη ζωή. με τι άλλο σχετίζεται ένας γάμος; η συγκεκριμένη απόχρωση της συλλογής εξυμνεί τη φιλία, την ένωση δύο ανθρώπων και των οικογενειών τους, καθώς και το ξεκίνημα όσων υπόσχεται μια νέα ζωή.
  • ‘forever family’ - η οικογένεια είναι για πάντα, το ίδιο και το κόκκινο χρώμα. είναι το χρώμα του πάθους, της ενέργειας και του έρωτα. ήθελα να είναι κόκκινη αυτή η απόχρωση γιατί με κάνει να σκέφτομαι πόσο σημαντικό είναι για τους συγγενείς μου ή για τους φίλους που τους αισθάνομαι σαν οικογένεια να βρίσκονται στο γάμο μου.

 

H essie gel couture TM είναι μια ολοκληρωμένη συλλογή πολυπόθητων αποχρώσεων μεγάλης διάρκειας που προσφέρει διάρκεια έως και 12 ημέρες με ένα εύκολο σύστημα 2 βημάτων. πάνω από 60 χρώματα essie gel couture προσφέρουν πολυτελές manicure και πρέπει να χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με το ειδικά σχεδιασμένο platinum grade finish top coat, για να εξασφαλίζουν αψεγάδιαστη λάμψη gel. δεν χρειάζεται λάμπα και αφαιρείται εύκολα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.