Βρήκαμε την ιδανική μάσκα για εσάς που θέλετε αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018
joe-robles-594524-unsplash1.jpg

Ο μη σχολαστικός και επιφανειακός καθαρισμός του προσώπου, η ρύπανση της ατμόσφαιρας, το κάπνισμα και το άγχος, είναι λίγοι από τους παράγοντες που ταλαιπωρούν το δέρμα και φράσσουν τους πόρους, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να αποκτά λιπαρότητα, μαύρα στίγματα και θαμπή όψη.

H μάσκα καθαρισμού προσώπου Ac-Norm Peel-Off Mask της FREZYDERM είναι η σταθερή μας επιλογή για να καταπολεμήσουμε όλες τις ατέλειες και να αποκτήσουμε ξανά αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Κατά την εφαρμογή της και μόλις στεγνώσει η μάσκα, προσκολλώνται στην επιφάνειά της και απομακρύνονται με την αφαίρεσή της ρύποι, σμήγμα, νεκρά κύτταρα και μαύρα στίγματα.

Έχει μη φαγεσωρογόνο σύνθεση και είναι ιδανική για λιπαρά με τάση ακμής δέρματα αλλά και για κάθε τύπο επιδερμίδας, καθώς αποσυμφορεί το δέρμα και το βοηθά να αναπνέει.

Η Ac-Norm Peel-Off Mask προετοιμάζει το δέρμα για την καλύτερη απορρόφηση των ενεργών συστατικών των προϊόντων περιποίησης που θα εφαρμοστούν μετά τη χρήση της. Έτσι, ανάγεται σε μία σημαντική δερμοκαλλυντική δύναμη ανάμεσα στα προϊόντα που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για ένα καθαρό, λαμπερό και όμορφο δέρμα.

Οι συνήθειες που ίσως ευθύνονται για τα σπυράκια που εμφανίζονται από το πουθενά