ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Inglot Lab: H νέα ρουτίνα ομορφιάς για λαμπερό δέρμα


The Jennettes

6 Μαρτίου 2019

serums.jpg

Η Inglot παρουσιάζει τη νέα skincare σειρά προϊόντων της, Inglot Lab, με day & night face creams, serums και face oils, που θα γίνουν η καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς κάθε γυναίκας που θέλει υγιή και λαμπερή επιδερμίδα.

Glowing skin is always in, με τις νέες κρέμες από το Inglot Lab!

Οι κρέμες του Inglot Lab, Ultimate Day Protection, Evermatte Day Protection και Intense Night Recovery ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επιδερμίδας, δίνοντάς της την απαραίτητη ανανέωση και φρεσκάδα.

H κρέμα ημέρας Ultimate Day Protection είναι ένα καινοτόμο προϊόν, πλούσιο σε ενεργά συστατικά. Το γλυκογόνο που περιέχει συμβάλλει στην προφύλαξη της επιδερμίδας από εξωτερικούς παράγοντες, όπως η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπεται από τα κινητά τηλέφωνα. Είναι ιδανική για χρήση κάτω από το makeup, καθώς βελτιώνει την ευκαμψία και την ελαστικότητα του δέρματος, προσφέροντας απαλή και μεταξένια υφή.

Μια εξειδικευμένη λύση για το λιπαρό δέρμα, που χρειάζεται εξίσου ενυδάτωση, είναι η κρέμα ημέρας Evermatte Day Protection. Ελέγχει την έκκριση σμήγματος και βελτιώνει αισθητά την υφή του δέρματος, αφήνοντας το λείο, εύκαμπτο και ματ. Ακόμη, μειώνει την όψη των ρυτίδων και προλαμβάνει τη δημιουργία νέων.

Ένα προϊόν αφιερωμένο στη βραδινή τελετουργία περιποίησης της επιδερμίδας είναι η κρέμα νύκτας Intense Night Recovery. Η πλούσια φόρμουλά της σε ενεργά συστατικά φροντίζει για τη νεανική όψη της επιδερμίδας, ενισχύοντας αποτελεσματικά τη σύσφιγξη του δέρματος, μειώνοντας τις λεπτές ρυτίδες και καλύπτοντας τις δυσχρωμίες. Οι καταπραϋντικές της ιδιότητες αφήνουν μια αίσθηση αναζωογόνησης και θρέψης στο δέρμα.

Life isn’t perfect but your skin can be, χάρη στα Inglot Lab Serums!

Τα Inglot Lab Serums παρέχουν στην επιδερμίδα ποικιλία ενεργών συστατικών και στοχεύουν στη βελτίωση της όψης του δέρματος.

To Hydrating Day Serum δημιουργεί φυσική ασπίδα από εξωτερικούς παράγοντες και προσφέρει μεγάλης διάρκειας ενυδάτωση. Τα βιοενεργά πεπτίδια και το υαλουρονικό οξύ που περιέχει, αποκαθιστούν την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Οι βιταμίνες C, E, F καταπραΰνουν τυχόν ερεθισμούς του δέρματος και μειώνουν το αίσθημα «τραβήγματος».

Το Revitalizing Night Serum συσφίγγει και βελτιώνει την όψη λεπτών γραμμών και ρυτίδων, ακόμα και στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Όπως και το Hydrating Day Serum, περιέχει βιοενεργά πεπτίδια και το υαλουρονικό οξύ, που διατηρούν το δέρμα ελαστικό και ενισχύουν την πυκνότητά του. Είναι εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ενυδατώνοντας και αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και απαλή.

Go the extra (s)mile με τα νέα Inglot Lab Face Oils!

Παρά τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, το δέρμα σου μπορεί να παραμείνει σωστά ενυδατωμένο και αναζωογονημένο και μάλιστα για ώρες! Μόλις μία σταγόνα από τα νέα Inglot Lab Face Oils είναι αρκετή για να σου χαρίσει ενυδάτωση με μεγάλη διάρκεια.

Το Sunrise Drop Face Oil εξασφαλίζει διαρκή ενυδάτωση και βελτιώνει την ελαστικότητα και την πυκνότητα του δέρματος. Ελέγχει την έκκριση σμήγματος αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και λεία.

Μια μικρή ποσότητα από το Spotlight Drop Face Oil μπορεί να κάνει το δέρμα σου να ακτινοβολεί από φρεσκάδα, καθώς συσφίγγει τους διευρυμένους πόρους και περιορίζει την έκκριση σμήγματος.

Χάρη στο Dream Drop Face Oil, το όνειρο κάθε γυναίκας γίνεται πραγματικότητα: πρόσωπο χωρίς ρυτίδες με απαλό και σφριγηλό δέρμα! Η εφαρμογή του λειαίνει τις ρυτίδες και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, ενώ παράλληλα της δίνει φως και προσφέρει ενυδάτωση με διάρκεια, αφήνοντας την αίσθηση του αναζωογονημένου δέρματος.

Μη χάνεις χρόνο! Δοκίμασε τώρα τα νέα skincare προϊόντα του Inglot Lab και υιοθέτησε την ολοκληρωμένη skincare routine, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σου, για λαμπερό και αναζωογονημένο δέρμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.