ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Τα beauty style των Πρώτων Κυριών


Ελένη Τσούτση

8 Μαρτίου 2019

abaca_568074_0091_0_0.jpg

Οι Πρώτες Κυρίες προσέχουν ιδιαίτερα όχι μόνο την εικόνα των συζύγων τους, αλλά και τη δική τους ακολουθώντας πάντα επιλεκτικά κάποιες από τις τάσεις της εποχής. Οι εμφανίσεις τους επηρεάζουν εκατομμύρια γυναίκες σε όλο το κόσμο και για αυτό προσέχουν και τη παραμικρή λεπτομέρεια τόσο στο στιλ τους όσο και στο beauty look που υιοθετούν. Συνήθως, θα επιλέξουν πιο safe, classic πινελιές που χαρίζουν επιπλέον κομψότητα στη συνολική της εμφάνιση. Κυρίες λοιπόν όπως η Michelle Obama, η Carla Bruni, η Brigitte Macron είναι κάποιες από τις σύγχρονες Πρώτες Κυρίες που μας εμπνέουν.

Melania Trump

Από την πρώην στη σημερινή Πρώτη Κυρία της Αμερικής, αν κάναμε σύγκριση μεταξύ τους στο μακιγιάζ, θα λέγαμε ότι έχουν τεράστιες διαφορές. Εν αντιθέση με την Michelle, η Melania αγαπά περισσότερο το makeup και συγκεκριμένα το foundation. Επιλέγει αρκετά καλυπτική βάση, τονίζει τα μάτια της με smokey look, σε γήινες αποχρώσεις, κάνει πιο έντονες τις γωνίες της με terracotta στα ζυγωματικά της, ενώ τα χείλη της τα αφήνει σχεδόν πάντα σε nude αποχρώσεις.

Michelle Obama

Η πρώην Πρώτη Κυρία της Αμερικής είναι μία γυναίκα που αγαπάει τη λάμψη στο πρόσωπο. Γι' αυτό άλλωστε η ίδια εκτός από μία καλή ενυδατική χρησιμοποιεί και highlighter στα κατάλληλα σημεία-κόκκαλα ζυγωματικών, τόξο φρυδιών. Τα χείλη της τα αφήνει κυρίως σε nude-ροζ αποχρώσεις, ενώ η αδυναμία της στα lip gloss είναι γνωστή. Δίνει έμφαση στο βλέμμα της με eyeliner στις ρίζες, ενώ πολλές φορές αρκείται σε μία σκιά που περιέχει shimmer.

Juliana Awada

Η εντυπωσιακή νέα Primera Dama -Πρώτη Κυρία- της Αργεντινής έχει τα χαρακτηριστικά που κάθε μελαχρινή γυναίκα επιθυμεί να έχει. Σταρένια επιδερμίδα, φυσικά, πυκνά φρύδια, ζουμερά χείλη, έντονα ζυγωματικά. Η ίδια πατάει στα χαρακτηριστικά της και τα τονίζει ελαφρώς με τέτοιο τρόπο ώστε το αποτέλεσμα να μοιάζει φυσικό. Επιλέγει γήινες αποχρώσεις, ποντάρει στην ενυδάτωση και δε διστάζει να βγει ακόμα και makeup free, μπροστά στις κάμερες.

Brigitte Macron

Ένα από αυτό είναι και το beauty look της, με το οποίο η Brigitte Macron εκφράζει το πόσο cool είναι με τον εαυτό της, με την ηλικία της. Η Brigitte, ως μία γυναίκα 64 χρονών έχει ρυτίδες στο πρόσωπό της, τις οποίες ξέρει να διαχειριστεί άψογα με το μακιγιάζ. Γι αυτό αποφεύγει τις έντονες βάσεις, δίνει χρώμα στα μήλα της με ρουζ σε ροδαλές αποχρώσεις όπως είναι το ροζ, τονίζει το βλέμμα της δουλεύοντας το μολύβι κυρίως στις άνω εξωτερικές και κάτω εσωτερικές ρίζες των βλεφάρων της και τέλος έχει πάντα τονισμένα και καλοσχηματισμένα φρύδια. Όσο για τα χείλη της την έχουμε δει αρκετές φορές με άχρωμες αποχρώσεις όπως είναι το ανοιχτό ροζ, ωστόσο και με φυσικό καφέ.

Δείτε ακόμη:

Τα επίσημα πορτραίτα του Barack και της Michelle Obama θέλουμε να τα βάλουμε στον τοίχο μας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.