ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Περιποίηση για την αφυδατωμένη επιδερμίδα


The Jennettes

16 Οκτωβρίου 2019

Περιποίηση για την αφυδατωμένη επιδερμίδα

Οι χημικοί της Kiehl’s είναι γνωστοί για τα καινοτόμα επιτεύγματά τους, καθώς χρησιμοποιούν πρωτοποριακές επιστημονικές μεθόδους με στόχο να ενισχύσουν τη δύναμη των φυσικών συστατικών. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα αβοκάντο. Η Kiehl’s έχει πιστέψει εδώ και χρόνια στις δυνατότητές του, αξιοποιώντας για πρώτη φορά τα οφέλη του το 2001 με το λανσάρισμα της Creamy Eye Treatment with Avocado.

Σήμερα, η Kiehl’s παρουσιάζει υπερήφανα την τελευταία σύνθεση που αναπτύχθηκε στο φαρμακείο της, τη ΝΕΑ Avocado Nourishing Hydration Mask. Η σύνθεση αυτή έχει εμπλουτιστεί με το αγαπημένο superfood όλων, για να προσφέρει πλούσια, εντατική ενυδατική περιποίηση που, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, βοηθά την επιδερμίδα να ανακτήσει τη φρεσκάδα της, με το 91,7% των χρηστών να αναφέρουν ότι η επιδερμίδα τους ήταν πιο λεία αμέσως μετά την εφαρμογή. Η πρωτοποριακή κρεμώδης υφή της μάσκας μιμείται εκείνη του ίδιου του φρούτου, έχοντας καταπραϋντική και ταυτόχρονα πολυτελή αίσθηση στην επιδερμίδα.

Τα αβοκάντο, εξαιρετική πηγή βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων, είναι ένα πανίσχυρο συστατικό περιποίησης με πολλαπλά οφέλη –από τα λαμπερά μαλλιά μέχρι τη φωτεινή επιδερμίδα. Και ενώ μπορείτε πάντα να φτιάξετε τη δική σας μάσκα αβοκάντο στο σπίτι, η νέα Avocado Nourishing Hydration Mask της Kiehl’s προσφέρει απείρως περισσότερη θρεπτική ενυδάτωση και φροντίδα από ό,τι ένα αβοκάντο μόνο του.

Κάθε ένα από τα βασικά συστατικά έχει επιλεχθεί για να προσφέρει στοχευμέναοφέλη στην επιδερμίδα:

Εκχύλισμα Καρπού Αβοκάντο Η Kiehl’s χρησιμοποιεί συμπυκνωμένο Εκχύλισμα Καρπού Αβοκάντο από τη σάρκα καρπών που καλλιεργούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η επιδερμίδα επανορθώνεται και ανακτά τη φρέσκια όψη της χάρη στο υψηλό επίπεδο λιποδιαλυτών συστατικών του εκχυλίσματος, τα οποία υποστηρίζουν τη φυσική διαδικασία ενυδάτωσης της επιδερμίδας και, ταυτόχρονα, σφραγίζουν την υγρασία στην επιφάνειά της, για επιδερμίδα με πιο υγιή όψη με την πάροδο του χρόνου. Το εκχύλισμα λαμβάνεται με άλεση του φρούτου και στη συνέχεια περνά από ένα προηγμένο σύστημα φιλτραρίσματος, για να αναμειχθεί, στο τέλος, με Σκουαλένιο –το αγαπημένο συστατικό περιποίησης της Kiehl’s που προέρχεται από την ελιά.

Έλαιο Αβοκάντο Το πεπιεσμένο και εξευγενισμένο Έλαιο Αβοκάντο της Kiehl’s προέρχεται από την Ιταλία και την Ισπανία. Το συστατικό αυτό είναι πλούσια πηγή ακόρεστων απαραίτητων λιπαρών οξέων, συμπεριλαμβανομένου ενός πανίσχυρου συνδυασμού θρεπτικών ωμέγα, προσφέροντας έτσι έντονη ενυδάτωση στην επιδερμίδα και ενισχύοντας τη λειτουργία του δερματικού φραγμού.
Έλαιο Νυχτολούλουδου Οι χημικοί της Kiehl’s προμηθεύονται το Έλαιο Νυχτολούλουδου κυρίως από την Ευρώπη. Εκχυλίζουν το πολύτιμο έλαιο από τους σπόρους του φυτού μέσω ψυχρής πίεσης. Το αρωματικό αυτό κίτρινο λουλούδι διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση της ποιότητας της επιδερμίδας.

Τρόπος Χρήσης:

Βήμα 1 – Πάρτε γενναιόδωρη ποσότητα.

Βήμα 2 – Ζεστάνετε το προϊόν ανάμεσα στα δάχτυλά σας.

Βήμα 3 – Εφαρμόστε με ανοδικές κινήσεις, έτσι ώστε να σχηματιστεί μια πλούσια, ομοιόμορφη στρώση στην επιδερμίδα.

Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.

Βήμα 4 – Αφήστε να δράσει για 15 λεπτά.

Βήμα 5 – Αφαιρέστε με νερό, με κυκλικές κινήσεις.

Βήμα 6 – Στεγνώστε το πρόσωπό σας ταμπονάροντας απαλά.

Βήμα 7 – Για έξτρα οφέλη, πάρτε με τον παράμεσό σας ποσότητα σε μέγεθος μπιζελιού της Kiehl’s Creamy Eye Treatment with Avocado, τρίψτε ανάμεσα στα δάχτυλά σας, και ταμπονάρετε απαλά στο κόκκαλο των ματιών.

«Γνωρίζουμε τη δύναμη των αβοκάντο εδώ και αρκετό καιρό, όμως, για τη νέα αυτή σύνθεση περιποίησης, μελετήσαμε συγκεκριμένα την επιστήμη γύρω από αυτό το εκπληκτικό συστατικό για να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη ενυδάτωσής του στην επιδερμίδα», λέει η Roberta Weiss, Επικεφαλής Καινοτομίας Προϊόντων στην Kiehl’s.

«Πέραν της εξασφάλισης αποτελεσματικότητας, θέλαμε επίσης η εμπειρία χρήσης της μάσκας μας να είναι μοναδική. Όταν πρωτοανοίγει κανείς ένα καινούριο βαζάκι της μάσκας, η όψη και η αίσθησή της θυμίζουν μια φέτα ώριμου αβοκάντο. Και μετά, την ώρα που βυθίζει μέσα τα δάχτυλά του για να την εφαρμόσει, η μάσκα αποκτά πλούσια, κρεμώδη υφή –σαν αυτή της γουακαμόλε!»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.