ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

SteamPod 3.0: Το νο1 σύστημα styling με τη δύναμη του ατμού καλύτερο από ποτέ


29 Νοεμβρίου 2019

SteamPod 3.0: Το νο1 σύστημα styling με τη δύναμη του ατμού καλύτερο από ποτέ

Χάρισε στα μαλλιά σου το look που ονειρεύεσαι, πιο εύκολα και γρήγορα από πότε!

Ψάχνεις να βρεις το απόλυτο χριστουγεννιάτικο δώρο για την κολλητή ή την αδερφή σου; Θέλεις στο φετινό ρεβεγιόν να τους εντυπωσιάσεις όλους με το καινούριο σου look;

jenny.gr

Η απάντηση είναι εύκολη. Το SteamPod, το μοναδικό σύστημα styling μαλλιών που έχουν λατρέψει εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο, είναι ήδη εδώ, σε ανανεωμένη, ακόμα πιο «επαναστατική» έκδοση!   

Για άλλη μια φορά, η L'Oréal Professionnel και η Rowenta συνδυάζουν την τεχνογνωσία τους φέρνοντας την επανάσταση στο styling των μαλλιών με το SteamPod 3.0, που θα σε κάνει να ξεχάσεις ό,τι ήξερες για τα

jenny.gr

Πρόκειται την 3η γενιά του αρχικού πατενταρισμένου επαγγελματικού εργαλείου styling με ατμό, που θα αγαπήσουν ακόμα περισσότερες γυναίκες χάρη στο νέο design και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Το νέο Steampod 3.0 ξεχωρίζει με το νέο πιο ελαφρύ και λεπτό σχεδιασμό του, που κάνει το styling των μαλλιών πανεύκολο! Με  περιστρεφόμενο καλώδιο που περιστρέφεται 360°, το νέο εργαλείο προσφέρει εξαιρετική ευελιξία διευκολύνοντας τη δημιουργία κυματισμών. Επιπλέον, το νέο ενσωματωμένο δοχείο νερού το καθιστά πολύ εύχρηστο και ιδανικό ακόμα και για ταξίδια, ενώ η απόδοσή του είναι καλύτερη από ποτέ:
•    2x πιο γρήγορο*, 2x πιο λείο αποτέλεσμα*
•    78% λιγότερη ευαισθητοποίηση των μαλλιών**
•    Βέλτιστη προστασία της τρίχας*
•    Περισσότερη πειθαρχία και μαλλιά με φυσική κίνηση
•    Ασύγκριτη λάμψη

Με το νέο SteamPod θα ξεχάσεις ό,τι ξέρεις για τα εργαλεία styling!
Η επανάσταση στο Styling επιτέλους έφτασε! Κάνε δώρο στον εαυτό σου ή στους αγαπημένους σου το νο1 σύστημα styling για απίστευτα απαλά και λαμπερά μαλλιά ή αφέσου στη μαγευτική εμπειρία του SteamPod σε ένα από τα επιλεγμένα κομμωτήρια της  L'Oréal Professionnel!

jenny.gr

Δες παρακάτω μερικά tips & υπέροχα looks με το SteamPod 3.0

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου SteamPod που το κάνουν μοναδικό, ξεχωρίζουμε τα παρακάτω:
o    Καλύτερη και πιο συγκεντρωμένη διάχυση ατμού,
o    Πλάκες διπλής τεχνολογίας
o    Ενσωματωμένη αποσπώμενη χτένα
o    Έξυπνη ρύθμιση θερμοκρασίας
Αυτό που κάνει όμως πραγματικά μοναδικό το SteamPod 3.0, είναι τα πολλά και διαφορετικά υπέροχα looks, που μπορούμε να δημιουργήσουμε με αυτό.

Οι ειδικοί Pro Αrtists κομμωτές της L'Oréal Professionnel συνιστούν 5 εκθαμβωτικά looks, που θα κάνουν τα μαλλιά σας να λάμψουν.
1)    GLASS HAIR
2)    S-WAVES
3)    2-WAVE
4)    HOLLYWOOD WAVES
5)    BLOW-DRY


GLASS HAIR  HOLLYWOOD WAVES

Για να ενισχύσετε τα οφέλη περιποίησης και να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε το SteamPod 3.0 σε συνδυασμό με τα μοναδικά προϊόντα περιποίησης SteamPod. Η συνολική περιποίηση με το SteamPod εξασφαλίζει βέλτιστη προστασία της τρίχας, έλεγχο του φριζαρίσματος μέχρι και για 24 ώρες ακόμα και σε συνθήκες υγρασίας, καθώς επίσης και μέγιστη λείανση για μαλλιά απαλά, λαμπερά, με φυσική κίνηση.

Τα 3 προϊόντα SteamPod πετυχαίνουν αποτελεσματική προστασία των μαλλιών κατά το ίσιωμα, χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία Προ-Κερατίνης και στα συστατικά που ενεργοποιούνται με τον ατμό. Συγκεκριμένα, η τεχνολογία Προ-Κερατίνης είναι σχεδιασμένη να διεισδύει στην καρδιά της τρίχας προσφέροντας επανόρθωση και ενδυνάμωση, πριν, κατά τη διάρκεια & μετά από τη διαδικασία ισιώματος.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.