ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Morellο Matte Lasting Lip Fluid – The art of matte lips


13 Δεκεμβρίου 2019

Morellο Matte Lasting Lip Fluid – The art of matte lips

Vibrant matte χρώμα που διαρκεί χωρίς να ξεφεύγει από τις γραμμές και χείλη που παραμένουν ενυδατωμένα και απαλά – όνειρο ή πραγματικότητα? Το νέο Morello Matte Lasting Lip Fluid κάνει το όνειρο πραγματικότητα, δημιουργώντας το πιο ανάλαφρο φιλμ matte χρώματος που είναι έντονο, συμπαγές, ενώ η αίσθηση στα χείλη είναι αυτή που χαρίζει ένα απαλό creamy lipstick. Το πιο τέλειο matte αποτέλεσμα με ένα μόνο πέρασμα, για χείλη που μοιάζουν με έργο τέχνης!

Το νέο υγρό matte κραγιόν μεγάλης διάρκειας χαρίζει πλούσιο χρώμα με ένα μόνο πέρασμα και άνεση στα χείλη, καθώς τα έλαια από βύσσινο morello και ηλίανθο τα ενυδατώνουν και απαλύνουν, ώστε αποφεύγεται η αίσθηση ξηρότητας. Η gel matrix βάση του lip fluid εγκλωβίζει ένα mix φυτικών ελαίων με αποτέλεσμα το φιλμ χρώματος να προσαρμόζεται στη μορφολογία των χειλιών και να αντιστέκεται στη «φθορά», το χρώμα να είναι φωτεινό, πλούσιο, να απλώνεται ομοιόμορφα και με ακρίβεια. Το νέο Morello Matte Lasting Lip Fluid «ενώνεται» άψογα με τα χείλη για το πιο περίτεχνο έντονο matte σταθερό τελείωμα.

jenny.gr

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ BRICK RED / DAMASK ROSE / FIG / ROMANTIC NUDE / STRAWBERRY KISS / RED VELVET

KORRES COLOURA/W 19/20 LIMITED EDITION COLLECTIONS

VOLCANIC MINERALS EYESHADOW PALETTE LIMITED EDITION
THE RUBY NUDES

ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ / ΜΕΤΑΞΕΝΙΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ
Παλέτα έξι ματ και μεταλλικών σκιών σε nude και ruby τόνους, ιδανικές για highlighting του βλεφάρου, για διακριτικό sophisticated nude μακιγιάζ, αλλά και out-of-the-box fire-ruby smokey eye look! Η liquid-to-powder φόρμουλα, εμπλουτισμένη με τονωτικά ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία και πούδρα καλαμποκιού, δημιουργεί μία ανάλαφρα κρεμώδη υφή, για υψηλή απόδοση χρώματος, διάρκεια, ομοιόμορφη εφαρμογή, εύκολο blending και μεταξένιο τελείωμα.

jenny.gr

GEL EFFECT NAIL COLOUR LIMITED EDITION THE EARTHY CANVAS COLLECTION  

ΑΠΟΛΥΤΗ ΛΑΜΨΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ / ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΩΣ 10 ΗΜΕΡΕΣ

Κάθε σεζόν η δημοφιλής συλλογή Gel Effect Nail Colour ανανεώνεται, εμπνέεται από τα χρώματα της φύσης, από τα vibes κάθε εποχής και γεμίζει με χρώματα ξεχωριστά, έντονα. Η limited edition συλλογή για το φετινό χειμώνα συνθέτει ένα μαγευτικό καμβά με γήινες, ζεστές αποχρώσεις και μία διακριτική δόση λαμπερού glitter. Ανεξάρτητα από εποχές, όλα τα nail colours της KORRES χαρίζουν απόλυτη λάμψη χρώματος, με διάρκεια έως 10 ημέρες. Η 10-free-of συλλογή Gel Effect Nail Colour εστιάζει σε φυσικά συστατικά που φροντίζουν τα νύχια - έλαιο αμυγδάλου, αμινοξέα, προβιταμίνη Β5. Το χρώμα θωρακίζεται από το chip-free base coat και αγγίζει τη μέγιστη απόδοση λάμψης και διάρκειας, καθώς καλύπτεται από το εύπλαστο, διάφανο πέπλο του gel effect top coat.

jenny.gr

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ CYPRESS / DAZZLE ME / MELTED RUBIES / MUSTARD / PUMPKIN SPICE / VINTAGE BORDEAUX

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.