ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

H Victoria Beckham μόλις αποκάλυψε το μυστικό της για νεανική όψη


Ελένη Τσούτση

7 Φεβρουαρίου 2020

H Victoria Beckham μόλις αποκάλυψε το μυστικό της για νεανική όψη

H Victoria Beckham εκτός από την δική της συλλογή με ρούχα υπογράφει και την δική της σειρά ομορφιάς τόσο με τα καλλυντικά όσο και με skincare προϊόντα, «Victoria Beckham Beauty» και όπως είναι φυσικό όλες οι beauty lovers είναι ενθουσιασμένες αφού η σειρά είναι άκρως υποσχόμενη και τα πρώτα προϊόντα είχαν πολύ καλές κριτικές.  

Οι περισσότερες θέλουν να μάθουν πως η Victoria καταφέρνει να έχει ένα τόσο λαμπερό δέρμα καθώς μεγαλώνει και η απάντηση είναι η καθημερινή περιποίηση που χαρίζει στον εαυτό της. Έτσι το νέο λανσάρισμα δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο εκτός από ένα serum περιποίησης.

Το πρώην μέλος των Spice girls κάνοντας μια μοναδική πρωτοτυπία αφού συνεργάστηκε με τον καθηγητή Augustinus Bader, τον οποίο αγαπούν και την εμπιστεύονται πολλές διάσημες κυρίες καθώς είναι ένας κορυφαίος δερματολόγος και δημιούργησαν έναν ορό δύναμης.

Ο συγκεκριμένος ορός, Cell Rejuvenating Serum, τα κάνει όλα: συσφίγγει το δέρμα, μειώνει το μέγεθος των πόρων και να βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας. Κοστίζει 210 δολάρια και είναι ο πρώτος ορός που κυκλοφορεί από τον καθηγητή Bader και οι πρώτες εντυπώσεις των beauty experts δείχνουν ότι θα γίνει best seller.

Η ιδανική χρήση είναι πρωί και βράδυ πριν την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας και όλα δείχνουν ότι είναι το μυστικό της λαμπερής επιδερμίδας της Victoria.

Δείτε ακόμη:Tα ωραιότερα looks από το show Victoria Beckham S/S 2020

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.