ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Rouge Hermès: Η πρώτη συλλογή κραγιόν με την υπογραφή του γαλλικού οίκου είναι γεγονός


Ελένη Τσούτση

11 Μαρτίου 2020

Rouge Hermès: Η πρώτη συλλογή κραγιόν με την υπογραφή του γαλλικού οίκου είναι γεγονός

Ο οίκος Hermès έκανε πραγματικότητα κάτι που θέλαμε εδώ και καιρό, αφού πρόσφατα παρουσίασε ένα νέο métier, το Hermès Beauté. Η πρώτη σειρά είναι γεγονός, είναι αφιερωμένη στο μακιγιάζ των χειλιών και ονομάζεται Rouge Hermès.

Σε αυτή περιλαμβάνονται 24 επαναγεμιζόμενα κραγιόν, ένας αριθμός που αποτελεί φόρο τιμής στις ρίζες του οίκου στην 24 Faubourg Saint-Honoré.

Η σειρά διαθέτει αισθησιακή και λεπτή υφή ενώ το χρώμα απλώνεται στα χείλη με μία μόνο εφαρμογή. Οι πολυτελείς συσκευασίες των κραγιόν φέρουν την υπογραφή του Pierre Hardy. Ένα ακόμη στοιχείο που ξεχωρίζει είναι το άρωμα των κραγιόν, το οποίο έχει τη σφραγίδα της Christine Nagel.

Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από το μετάξι και από τον άπειρο πλούτο των αναφορών του χρώματος (75.000 αποχρώσεις) και των δερμάτων (900 αποχρώσεις). Τα κραγιόν έχουν ματ ή satin φινίρισμα, εμπνευσμένο από τα περίφημα suede κομμάτια της φίρμας και τη γυαλάδα της συλλογής δερμάτινων αξεσουάρ Hermès αντίστοιχα.

Η συλλογή Rouge Hermès είναι ήδη διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα Hermès και στα καταστήματα λιανικής πώλησης σε 35 χώρες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.