ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Μεγάλη εταιρεία καλλυντικών δρα με όλες τις δυνάμεις ενάντια στον κορωνοϊό και ξεκίνησε την παραγωγή αντισηπτικών


Ελένη Τσούτση

19 Μαρτίου 2020

Μεγάλη εταιρεία καλλυντικών δρα με όλες τις δυνάμεις ενάντια στον κορωνοϊό και ξεκίνησε την παραγωγή αντισηπτικών

Αυτές τις δύσκολες μέρες είναι πολύ σημαντικό να ακούμε ότι μεγάλες εταιρείες παίρνουν πρωτοβουλίες και βοηθούν με τον δικό τους τρόπο για την καταπολέμηση του κορωνοϊού. Ο χώρος της ομορφιάς στηρίζει και εκείνος ενεργά τη μάχη που δίνεται παγκοσμίως.

Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες καλλυντικών, η L’Oréal Paris ετοιμάζει τα εργαστήριά της για τη δημιουργία αντισηπτικών ενώ κάνει δωρεά ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ σε οργανώσεις που στηρίζουν τους μη προνομιούχους.

Το brand ανακοίνωσε ένα σχέδιο που περιλαμβάνει τη διανομή αντισηπτικών καλύπτοντας το μεγάλο κενό που υπάρχει. Ακόμη, σκοπός της είναι να στηρίξει τους προμηθευτές μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, που αντιμετωπίζουν οικονομικές επιπτώσεις από την πανδημία.

Η δήλωση της εταιρείας:

«Σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση είναι δική μας ευθύνη να συμβάλλουμε με κάθε δυνατό τρόπο στη συλλογική προσπάθεια». Αυτή η δήλωση ανήκει στον Jean- Paul Agon, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της L’Oréal. «Μέσα από αυτές τις κινήσεις, η L’Oréal θέλει να εκφράσει την εκτίμησή της, την υποστήριξή της και την αλληλεγγύη της σε όλους εκείνους που έχουν κινητοποιηθεί με θάρρος για την καταπολέμηση αυτής της πανδημίας».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.