ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η AHAVA , δίπλα στους μικρούς ήρωες της καθημερινότητας, προσφέρει Χαμόγελα σε όσους δοκιμάζονται


8 Μαΐου 2020

Η AHAVA , δίπλα στους μικρούς ήρωες της καθημερινότητας, προσφέρει Χαμόγελα σε όσους δοκιμάζονται

Η AHAVA, εκτός από παγκόσμιος leaderτων καλλυντικών της Νεκράς Θάλασσας , αποδεικνύει έμπρακτα εδώ και 32 χρόνια ότι διαθέτει και κοινωνικό πρόσωπο, προσφέροντας σε όσους έχουν ανάγκη .

AHAVAσημαίνει ΑΓΑΠΗ, επομένως το κοινωνικό έργο και η προσφορά είναι σημαντικός πυλώνας του brandκαι βρίσκεται στο DNAτου από τη γέννηση του.

jenny.gr

Θέλοντας να είμαστε δίπλα σε όσους προσφέρουν και μας έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, ανακοινώνουμε με μεγάλη χαρά τη συνεργασία μας με τον Οργανισμό ToΧαμόγελο του Παιδιού” .

Από το Μάϊοτου 2020 , προσφέρουμε 1€ στον Οργανισμό με κάθε πώληση MineralHandCream40 ml ή Sea-kissedhandcream40ml, έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων!

Η ενέργεια “τρέχει” σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε συνεργαζόμενα onlineφαρμακεία , στα οποία θα βρείτε τις handcreamsκαι θα μπορέσετε με τη σειρά σας να συνεισφέρετε στο σημαντικό έργο του Οργανισμού.

jenny.gr

Λίγα λόγια για τις handcreams: 

Η best-sellingformula είναι φτιαγμένη με θρεπτικά συστατικά όπως το ευεργετικό νερό της Νεκράς Θάλασσας και το καταπραϋντικό WitchHazel. Ενυδατώνουν βαθιά την επιδερμίδα των χεριών με 21 απαραίτητα μεταλλικά συστατικά όπως το μαγνήσιο, το ασβέστιο και το κάλιο. Καταπραΰνουν και καταπολεμούν την ξηρότητα με ένα άμεσο boost ενυδάτωσης. 

Ιδανικές για πολύ συχνή χρήση με στόχο να αυξήσουν και να «κλειδώσουν» την υγρασία.

Vegan , parabensfree, crueltyfree, με ανακυκλώσιμη συσκευασία, υποαλλεργική σύνθεση– όπως όλα τα προϊόντα της AHAVA

Βαθμολογημένες με 4,9/5 από όσους τη δοκίμασαν

Άρωμα που διαρκεί

Πωλείται 1 κρέμα χεριών της AHAVA κάθε 21 δευτερόλεπτα ανά τον κόσμο

Η ενυδάτωση διαρκεί ακόμα και μετά τα πολλαπλά πλυσίματα των χεριών

Προλαμβάνουν το έκζεμα που δημιουργείται από το συχνό πλύσιμο των χεριών και από τη χρήση αντισηπτικών

Καταπολεμούν τις καφέ κηλίδες

Σε δύο αρώματα : classic& sea-kissed

Παράλληλα, συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς της Αττικής , παρέχοντας τους εντελώς δωρεάν τις MineralHandCreamsμας με στόχο να προστατεύσουν τα χέρια τους από τα πολλαπλά πλυσίματα των χεριών και την εκτεταμένη χρήση γαντιών και αντισηπτικών.

Μια ακόμα ενέργεια που μας κάνει περήφανους είναι η δωρεά των handcreamsμας στο προσωπικό του ΑΧΕΠΑ , μέσω της συνεργασίας μας με το cherrybox.gr.

Μένουμε ασφαλείς , μένουμε ενωμένοι και τώρα περισσότερο από ποτέ προσφέρουμε σε όσους δοκιμάζονται , επιβεβαιώνοντας το moto #AHAVAmeanslove.

Aναζητήστε το ειδικό stand σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.