ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Ο πιο δυνατός και αποτελεσματικός τρόπος για να μειώσετε το λίπος


21 Ιουνίου 2020

Ο πιο δυνατός και αποτελεσματικός τρόπος για να μειώσετε το λίπος

H νέα επαναστατική τεχνολογία που αυξάνει τη μυϊκή μάζα και ταυτόχρονα μειώνει το λίπος, είναι γεγονός πλέον! Αποκτήστε γραμμωμένη κοιλιά, ανορθωμένους γλουτούς,γραμμωμένους βραχίονες σφιχτούς μηρούς και προσαγωγούς μέσα σε 30'. Στην φυσική άσκηση ενεργοποιείται μέχρι το 70% του μυός,με το EM TESLA SCULPTOR ενεργοποιούμε το μέγιστο της δυνατότητας του μυός.

Συγκεκριμένα με κάθε συνεδρία πραγματοποιούμαι εξαιρετικά μεγάλο αριθμό συσπάσεων στοχευμένα στην μυική ομάδα που μας ενδιαφέρει!

jenny.gr

Ο μηχανισμός λειτουργίας του EM TESLA SCULPTOR βασίζεται στην τεχνολογία υψηλού και εστιασμένου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου HIFEM (High-Intensity Focused EctroMagnetic field technology) και δρα στους κινητικούς νευρώνες των μυών. Η εστιασμένη ενέργεια παράγει εξαιρετικά μεγάλο αριθμό ακούσιων ισχυρών μυϊκών συσπάσεων στα 30 min που διαρκεί η συνεδρία. Οι συσπάσεις αυτές είναι πολύ πιο ισχυρές από εκείνες που προκαλούνται με τη γυμναστική. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι να προκαλείται αύξηση στη μυϊκή μάζα,τόσο στον όγκο όσο και στον αριθμό των μυικών ινών και ταυτόχρονα αισθητή μείωση του υποκείμενου λιπώδη ιστού και αύξησης του μεταβολισμού (ολικό αδυνάτισμα).

Άλλες μέθοδοι στοχεύουν στο δέρμα για σύσφιξη (παθητική γυμναστική) και στο λιπώδη ιστό για λιπόλυση (Κυρολιπόλυση,ραδιοσυχνότητες,υπέρηχοι κτλ), ενώ κάποιες νεότερες συσκευές εκγύμνασης μυών με μικρορεύματα, δρούν κυρίως στα πιο επιφανειακά στρώματα της μυϊκής ομάδας.

Τα αποτελέσματα της νέας αυτής μεθόδου είναι ορατά και μετρήσιμα άμεσα. Θεωρείται η μοναδική και απόλυτα ασφαλής μη επεμβατική τεχνολογία παγκοσμίως που επιτυγχάνει ανόρθωση γλουτών (lift).
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και ιδιαίτερα αισθητά μέσα στον πρώτο μήνα.

jenny.gr

Σε ποια σημεία μπορούμε να κάνουμε EM TESLA SCULPTOR:
•    γλουτούς για ανόρθωση και σύσφιξη
•    γράμμωση-αδυνάτισμα κοιλιακών μυών
•    σύσφιξη-αδυνάτισμα μηρών
•    σύσφιξη προσαγωγών
•    σύσφιξη γράμμωση βραχιόνων (μπράτσα)

Το EM TESLA SCULPTOR συνδυάζεται με άλλες θεραπείες;

Σε σοβαρές περιπτώσεις χαλάρωσης συνδυάζεται άριστα με την συνδυαστική τεχνολογία υπερήχου και τη μονοπολική ραδιοσυχνότητα. Σε περιπτώσεις που συνυπάρχει και κυτταρίτιδα στην υπό θεραπεία περιοχή συνδυάζεται εξαιρετικά με Cavitation και Ενδερμολογία και προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα. Αντίστοιχα αποτελέσματα έχουμε και σε περιπτώσεις που συνυπάρχει πολύ τοπικό πάχος, με την κρυολιπόλυση και το HIFU να προηγείται του EM TESLA SCULPTOR.

Η θεραπεία διαρκεί 30΄ και απαιτούνται 4 έως 6 συνεδρίες ανά σημείο με απόσταση 3 έως 7 ημέρες η μία από την άλλη.Τα αποτελέσματα διαρκούν περισσότερο από 10 μήνες και προτείνεται ετήσια συντήρηση, συνήθως 1 έως 3 συνεδρίες

Το Salus Per Aqua πάντα πρωτοπορεί και ενημερώνεται για να σας προφέρει νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες. Η υπεύθυνη του χώρου Λιάνα Κόντου είναι στην διάθεσή σας να σας λύσει όποια απορία προκύψει.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το site www.salusperaqua.gr, να κάνετε like στη σελίδα στο facebook, πατώντας εδώ ακουθήστε το στο Instagram εδώ, πατώντας εδώ και τηλεφωνικά στα: 210-6839817, 210-6466722.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.