ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Υπάρχει μία και μοναδική ομορφιά;


9 Σεπτεμβρίου 2020

Υπάρχει μία και μοναδική ομορφιά;

Αν παρακολουθήσεις μια ώρα συζήτησης σε οποιαδήποτε παρέα γυναικών μπορεί να γελάσεις…ή και να τρομάξεις! Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, όπως άλλωστε και ο καταιγισμός σκέψεων ή εικόνων για το πως θα βελτιώσουμε την εμφάνιση μας. Αφού έχεις μοιραστεί τα νέα σου με τις φίλες σου και έχετε αναλύσει τις εξελίξεις, συνήθως η συζήτηση περνάει στα κιλά που πήρατε στις διακοπές, στο πόσο δυσκολευτήκατε το πρωί να βρείτε τα κατάλληλα ρούχα για την ημέρα που ακολουθεί και ύστερα έρχεται ο ατέρμονος κατάλογος αλλαγών για τη νέα σεζόν.

Αυτές οι συζητήσεις που στην παρέα διαρκούν κάποια ώρα, στην καθημερινότητα σου εμφανίζονται συχνά. Ξυπνάς κάθε πρωί και κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέπτη αρκετή ώρα, εντοπίζεις “ατέλειες” στο πρόσωπο ή το σώμα σου, σκέφτεσαι τι θα βάλεις, πως θα συμπεριφερθείς… Και όλα αυτά για να φτάσεις το αντικειμενικά όμορφο, κάτι που εκ των πραγμάτων δεν υπάρχει. Υπάρχει όμως και αυτή η πίεση από τα media, τους ανθρώπους γύρω μας και κυρίως τον εαυτό μας για να φτάσουμε σ’ αυτό.

Οι εσωτερικοί μονόλογοι δεν σταματούν, μπορούν όμως να γίνουν λιγότερο αγχωτικοί.

Άλλωστε, αν το να είσαι όμορφη σημαίνει να ξυπνάς στις 6 τα ξημερώματα tostartyourbeautyroutine, αφιέρωσε στον εαυτό σου λίγη ώρα ύπνου παραπάνω και θα νιώσεις πιο λαμπερή και φυσική από ποτέ.

Αν το να είσαι όμορφη σημαίνει κάτι που “πρέπει” να είσαι, δεν έχει ενδιαφέρον. Makeityourownway!

Αν το να είσαι όμορφη σημαίνει να ακολουθείς τους κανόνες άλλων, καλύτερα να είσαι έξυπνη, ταλαντούχα, αντισυμβατική, ελεύθερη, διαφορετική …καλύτερα να είσαι ο εαυτός σου.

Κάθε φορά που μιλάμε για θέματα ομορφιάς, ας θυμόμαστε ότι κάθε γυναίκα - κάθε ηλικίας, προέλευσης, κατάστασης, διάθεσης, σωματότυπου - είναι όμορφη με τον τρόπο της και με την αποδοχή των δικών της αποχρώσεων. Όλα τα υπόλοιπα βρίσκονται στη διάθεση της για να την ενισχύσουν και όχι να την πιέσουν.

Δεν υπάρχει ένας τρόπος να είσαι όμορφη.

https://www.youtube.com/watch?v=vtreyqTvTlI&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0Zlg-ICZeVMZn9bOY2W3l09RJUolOGAhtLDHCP-hvhl9uKVlbfxWJK9p8

GaleriedeBeauté - Όλες οι αποχρώσεις της Γυναίκας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.