ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

pRetinol : Η νέα καινοτόμα skincare σειρά της AHAVA κατά των ρυτίδων που θα λατρέψετε


Ελένη Τσούτση

19 Οκτωβρίου 2020

pRetinol : Η νέα καινοτόμα skincare σειρά της AHAVA κατά των ρυτίδων που θα λατρέψετε

Οι περισσότερες γυναίκες σε κάθε φάση της ζωής τους βρίσκονται στην αναζήτηση της ιδανικής σειράς περιποίησης. Αυτή που θα έχει τα κατάλληλα προϊόντα και φυσικά θα περιέχει τα ιδανικά συστατικά που θα αντιμετωπίζουν τις ανάγκες τις επιδερμίδας. Ωστόσο, το κομβικό σημείο σε κάθε γυναίκα είναι αυτό  που θα αρχίσει να την απασχολεί η αντιγήρανση. Κι εκεί είναι που θα μπει στην beauty ζωή της η ρετινόλη, ένα συστατικό πολυζητημένο, το οποίο σαφώς έχει ακούσει μέχρι τώρα.

Είναι όμως ασφαλές;

Μέσα στα χρόνια έχει αποδειχθεί ότι η ρετινόλη είναι ιδιαίτερα επιδραστική και μάλιστα μια από τις κορυφαίες προτάσεις τόσο για την αντιμετώπιση των ρυτίδων όσο και για τις λεπτές γραμμές. Είτε λοιπόν έχετε ήδη παρατηρήσει να σχηματίζονται μερικές είτε απλώς θέλετε να προνοήσετε, για να μην εμφανιστούν, καλό είναι να φροντίζετε σωστά την επιδερμίδα σας σε καθημερινή βάση με τα κατάλληλα skincare προϊόντα που εξειδικεύονται στην αντιγήρανση αλλά παράλληλα θα είναι απόλυτα ασφαλή, χωρίς να προκαλέσουν βλάβη στο δέρμα και χωρίς αντενδείξεις.

Εμείς κάναμε όλη τη δουλειά για εσάς και ανακαλύψαμε μια θαυματουργή σειρά για να απαλλαγείτε από τις ρυτίδες στο πρόσωπο, που αλλοιώνουν την όψη του δέρματος. Η AHAVA, ο leader της Νεκράς Θάλασσας που βρίσκετε σε επιλεγμένα φαραμακεία, δημιούργησε την πιο ασφαλή ,απόλυτα φυσική εναλλακτική της ρετινόλης - το πατενταρισμένο AHAVA pRetinolTM complex είναι φτιαγμένο να λειτουργεί σαν κάτι απόλυτα φυσικό για το δέρμα. Είναι η νέα, φυσική ρετινόλη για μείωση των ρυτίδων , σύσφιξη και πιο λεία επιφάνεια επιδερμίδας.

Μάλιστα, το συμπέρασμα ήταν ότι η πατέντα Pretinol ενεργοποιείται από το ίδιο το δέρμα ενώ η ρετινόλη είναι ένα συστατικό που απλά εφαρμόζεται στην επιδερμίδα και για αυτό το λόγο προκαλεί παρενέργειες όπως ξεφλούδισμα, ερεθισμό , ευαισθησία.

Αποτελεί την ιδανική πρόταση περιποίησης για κάθε γυναίκα που θέλει να βλέπει την επιδερμίδα της στο καθρέφτη λαμπερή και όμορφη.

jenny.gr

Η νέα σειρά της AHAVA με το όνομα pRetinolTM μειώνει τις ρυτίδες, εξομαλύνει την επιφάνεια του δέρματος και το πιο σημαντικό, είναι κατάλληλη για όλες τις ώρες της ημέρας σε αντίθεση με την κοινή ρετινόλη . Τα δραστικά αντιγηραντικά συστατικά θα σας εξασφαλίσουν μια μεταξένια επιδερμίδα και η ηλικία πλέον θα είναι μόνο ένας αριθμός! 24ωρη κρέμα προσώπου, το ολοκαίνουριο serum, και οι sheet masks θα σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης που θα γίνει η αγαπημένη σας καθημερινή συνήθεια. Ps : ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η αντιγηραντική δράση στα μάτια για όλες μας και για αυτό περιμένουμε και την pRetinol eye cream πως και πως! Ανανεώστε την skincare routine σας με τα παρακάτω προϊόντα:

pRetinol 24h Cream /Safe Retinol:

Πολυδραστική ενυδατική κρέμα που λειτουργεί σαν μια φυσική σύνθεση για την επιδερμίδα για τη μείωση των ρυτίδων και για πιο ομοιόμορφη επιφάνεια δέρματος. Εμπλουτισμένη με βιο-λειτουργικά ,βοτανικά, συμπυκνωμένα δραστικά συστατικά όπως το flex και εκχυλίσματα του Spilanthes Acmella για ενισχυμένη λείανση και ενυδάτωση με διάρκεια, για όλες τις ώρες.

pRetinol 24h Serum /Safe Retinol:

jenny.gr

Στην πρωτοποριακή οικογένεια των superserums της AHAVA,έρχεται να προστεθεί το pRetinol serum , για θεαματικά αποτελέσματα αντίστοιχα με της ρετινόλης , χωρίς αντενδείξεις! Χρησιμοποιεί τις ιδιότητες του Beta carotene από το Dunaliella Salina , μοναδικής άλγης από τη Νεκρά Θάλασσα, σαν μια πηγή ρετινόλης από τη φύση. Εμπλουτισμένο με το εκχύλισμα του φυτού Enriched Asian Evodia , έτσι ώστε να βελτιώσει ορατά τη λάμψη της επιδερμίδας αλλά και τον τόνο και την υφή.

pRetinol Sheet Mask 6 Pack /Safe Retinol :

jenny.gr

Συμπυκνωμένη θαυματουργή sheet mask, δημιουργημένη για να αναζωογονήσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου , να στοχεύσει στη θαμπή όψη, να σβήσει τις λεπτές γραμμές και να ενυδατώσει την επιδερμίδα με κάθε εφαρμογή. Περιέχει το pRetinolTM patented complex που λειτουργεί σαν μια φιλική σύνθεση για την επιδερμίδα για τη μείωση των ρυτίδων και για πιο ομοιόμορφη επιφάνεια δέρματος. 

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η σειρά pRetinol είναι 100% ασφαλής, κατάλληλη και για τις πρωινές ώρες, ακόμα και για την περίοδο εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Με την νέα επαναστατική σειρά λοιπόν της AHAVA  το δέρμα σας θα αποκτήσει σφριγηλότητα, θα μειωθούν οι λεπτές γραμμές, οι ρυτίδες, και οι δυσχρωμίες και θα αποκτήσετε πιο ζωηρό τόνο και ανανεωμένη όψη φρεσκάδας.

Τα προϊόντα της AHAVA τα βρίσκετε σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μας στο Instagram και κερδίστε την pRetinol 24h Cream /Safe Retinol:

https://instagram.com/p/CGhip2SnqW2

Βρείτε εδώ, το πιο κοντινό σε εσάς σημείο πώλησης.

More Info:
www.ahava.gr 
Facebook
Instagram 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.