ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Νέα αρωματική σειρά Foglie di Tè από τη L’Erbolario Το μπλε χρώμα της ευεξίας


25 Μαΐου 2021

Νέα αρωματική σειρά Foglie di Tè από τη L’Erbolario Το μπλε χρώμα της ευεξίας

Ο «θησαυρός της Κίνας», το τσάι Oolong έρχεται απευθείας από το εργαστήριο τσαγιού της L’Erbolario, στα χέρια σας. Το βασικό συστατικό της σειράς Foglie di Tè, τσάι Oolong, είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, μεταλλικά άλατα και πολυφαινόλες που συμβάλλουν στη διατήρηση της νεότητας του δέρματος. To ιδιαίτερο μπλε χρώμα του οφείλεται στη διαδικασία συγκομιδής του. Τα φρεσκοκομμένα φύλλα τσαγιού Oolong αφήνονται να μαραθούν στον ήλιο και στη συνέχεια ανακινούνται σε καλάθια μπαμπού, έτσι ώστε να στεγνώσουν και να θρυμματιστούν οι άκρες τους.

Επεξεργάζεται παρόμοια με το μαύρο τσάι αλλά η διαδικασία οξείδωσης ολοκληρώνεται κατά το ήμισυ, προσδίδοντάς του, γαλαζωπούς τόνους που χαλαρώνουν αμέσως τις αισθήσεις.

Ταξιδέψτε το πρόσωπο και το σώμα σας με τις αναζωογονητικές και τονωτικές ιδιότητες της σειράς Foglie di Tè και ανακαλύψτε την πλήρη σειρά που περιλαμβάνει: Άρωμα 50ml, Ενυδατικό Αφρόλουτρο, Θρεπτική Κρέμα Σώματος και Χεριών, Καθαριστικό Gel, Αρωματική κάρτα για τα συρτάρια και δύο εκλεπτυσμένα Beauty Kits

Ένα υπέροχο λουλουδάτο άρωμα, ικανό να ζεστάνει την καρδιά και να αναζωογονήσει τις σκέψεις: ακριβώς όπως ένα νόστιμο φλιτζάνι τσάι. Πρόκειται για ένα Unisex άρωμα που ανήκει στην κατηγορία των εσπεριδοειδή, από φύλλα Oolong τσαγιού, Verbena, μέντα και νερό.

Ένα παλιό Ιαπωνικό ρητό λέει πως :''Ένα λουτρό αναζωογονεί το σώμα, ενώ το τσάι αναζωογονεί το μυαλό".  Αυτές οι δύο εμπειρίες ευεξίας μπορούν εύκολα να συνδυαστούν χάρη στα φύλλα τσαγιού που περιέχει το Foglie di Tè shower gel. Η έγχυση και το εκχύλισμα τσαγιού Οοlong, είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες, είναι τονωτικό, ενώ σας προστατεύει ακόμα και από τα μίκρο σωματίδια ρύπων. Είναι ιδανικό για το μπάνιο σας ή το ντους αφήνοντας σας να νιώσετε αρμονικά με τον εαυτό σας και τον κόσμο, σαν να βυθίζεστε… σε ένα φλιτζάνι με τσάι!

jenny.gr

Το προϊόν δεν περιέχει σιλικόνες, parabens, surfactants και πετρέλαιο. Το 97% των συστατικών του είναι φυσικής προελεύσεως, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό εγγυάται την σταθερότητα και την ελκυστικότητα του προϊόντος.

Μια ιαπωνική παροιμία λέει: "Αν ένας άντρας δεν πίνει τσάι, δεν μπορεί να κατανοήσει την αλήθεια και την ομορφιά".  Είναι λοιπόν η ομορφιά του δέρματος που ξυπνάει, χάρη σε αυτή την κρέμα, ιδανική τόσο για το σώμα, όσο και για τα χέρια, και ικανή να αναπτύξει όλες τις ενυδατικές και τονωτικές της αρετές. Το πλεονέκτημα της είναι τα επιλεγμένα της φυτικά συστατικά, όπως του εκχυλίσματος φύλλων τσαγιού Oolong, το οποίο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά. Επίσης περιέχει το πολύτιμο βούτυρο από πράσινο τσάι Matcha, που επιλέγετε εδώ και αιώνες στην Ασία, διότι περιέχει φυσικές ιδιότητες έναντι της ερυθρότητας, και είναι τέλειο ακόμα και για την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα. Ακόμα η κρεμά αυτή περιλαμβάνει και το Camellia Japonica Seed Oil, το οποίο θρέφει, ενυδατώνει και τονώνει υπέροχα την επιδερμίδα. Το προϊόν δεν περιέχει σιλικόνες, parabens, surfactants και πετρέλαιο.Το 97% των συστατικών του είναι φυσικής προελεύσεως, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό εγγυάται την σταθερότητα και την ελκυστικότητα του προϊόντος. 

jenny.gr

Το τσάι Oolong είναι ένα ημι-ζυμωμένο τσάι, με διακριτική ήπια και λεπτή γεύση. Ακριβώς όπως αυτό το τζελ, το οποίο διαθέτει καθαριστική και μαλακτική δράση, ενώ είναι τέλειο τόσο για το πρωινό καθαρισμό όσο και για το βραδύ, ως ρουτίνα ομορφιάς. Απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για το πιο ευαίσθητο δέρμα. Ιδανικό για το πρόσωπο και τα χέρια, το προϊόν είναι εμπλουτισμένο με το εκχύλισμα και την έγχυση από φύλλα τσαγιού Oolong. Είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες και αμινοξέα ρυζιού, τα οποία δημιουργούν ένα παχύ αφρό, προσφέροντας τονωτική δράση και αφήνοντας το δέρμα να αισθάνεται μαλακό και μεταξένιο. Το προϊόν δεν περιέχει σιλικόνες, parabens, surfactants και πετρέλαιο. Το 97% των συστατικών του είναι φυσικής προελεύσεως, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό εγγυάται την σταθερότητα και την ελκυστικότητα του προϊόντος.

Μια όμορφη αρωματική κάρτα, που αποπνέει με το σχήμα της, ένα φίλτρο εκλεκτού τσαγιού απο φύλλα Oolong, το οποίο είναι ιδανικό για να αρωματίζει την ντουλάπα, τα συρτάρια ακόμη και το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Αφαιρέστε εν μέρει την αρωματική κάρτα από το προστατευτικό περιτύλιγμα, ανάλογα με το πόσο έντονο θέλετε να είναι το άρωμα. Κρεμάστε το στην ντουλάπα ή βάλτε το σε συρτάρια, δίπλα στα ρούχα, αποφεύγοντας την άμεση επαφή με υφάσματα και τις επιφάνειες. Μπορείτε επίσης να το κρεμάσετε στο αυτοκίνητό σας, αποφεύγοντας πάντα την επαφή με τις επιφάνειες.

Αυτή η εκλεπτυσμένη συσκευασία, η οποία είναι εμπνευσμένη, με το χρώμα της, από τις χαρακτηριστικές αποχρώσεις των φύλλων τσαγιού Oolong, περιέχει δύο πολύ πρακτικά προϊόντα, ιδανικά για ταξίδια:

- το απαλό αφρόλουτρο σε 75 ml

- την κρέμα σώματος και χεριών, με θρεπτικές και τονωτικές ιδιότητες

jenny.gr

Αυτό το ειδικό δίδυμο είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος για την επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος, χάρη σε δύο ευέλικτα προϊόντα, που χαρακτηρίζονται από την παρουσία του εκχυλίσματος και της έγχυσης τσαγιού Oolong. Πρόκειται για μια πολύτιμη ποικιλία ημι-ζυμωμένου τσαγιού, η οποία εδώ και αιώνες έχει αποδειχθεί, ότι προσφέρει αντιοξειδωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες. Το τζελ θα αποδειχθεί τέλειο για τον απαλό καθαρισμό του προσώπου και των χεριών. Ενώ η κρεμά θα θρέψει την επιδερμίδα του σώματος και των χεριών, αφήνοντας ένα ελαφρύ άρωμα τσαγιού. Αυτά τα δύο προϊόντα μπορούν να τοποθετηθούν στο κομψό δίσκο που περιέχει η συσκευασία. Είναι ένα αξεσουάρ που θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε το μπάνιο σας σε έναν τόπο ευεξίας και αρμονίας.

jenny.gr

Το duo για την φροντίδα του προσώπου και σώματος περιλαμβάνει:

- Τζελ καθαρισμού προσώπου & χεριών 250 ml

- Κρέμα σώματος & χεριών 250 ml

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.