ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

H Cocco είναι η απόλυτη αρωματική σειρά που θα θες να έχεις μαζί σου όλο το καλοκαίρι


24 Ιουνίου 2021

H Cocco είναι η απόλυτη αρωματική σειρά που θα θες να έχεις μαζί σου όλο το καλοκαίρι

Αν σκέφτεσαι ήδη τι πρέπει να πάρεις μαζί σου σε αυτές τις διακοπές, τότε σίγουρα δεν πρέπει να παραλείψεις τη σειρά που έχουμε να σου προτείνουμε. Εμείς κάναμε την έρευνα μας αναζητώντας αυτό που θα μας προσφέρει την απόλυτη περιποίηση, την απαραίτητη ενυδάτωση και φυσικά ακαταμάχητο άρωμα. Σου ακούγεται απίστευτο; Και όμως το βρήκαμε! 

Η L’Erbolario απογειώνει το καλοκαίρι μας, με τη νέα αρωματική σειρά Cocco, αντλώντας έμπνευση πάντα από τη φύση, καθώς περιέχει 100% φυτικά συστατικά. Με βάση το πιο εξωτικό φρούτο στον κόσμο, την καρύδα, δημιούργησε έξι μοναδικά προϊόντα σε travel size που μπορούν να ταξιδέψουν μαζί σου σε κάθε προορισμό. Ένα ακόμα πλεονέκτημα της σειράς, εμπνευσμένο από τη φιλοσοφία όλων των προϊόντων της εταιρείας, είναι η cruelty free φιλοσοφία της και η ιδιαίτερη προσοχή που δόθηκε στην επιλογή των υλικών συσκευασίας καθώς οι πλαστικοί σωλήνες προέρχονται εξ ολοκλήρου από ζαχαροκάλαμο το οποίο αποτελεί μια φυτική και ανανεώσιμη πηγή.  

Επιλέξαμε να σου παρουσιάσουμε τα must-haves της αρωματικής σειράς Cοcco, ενώ η ολοκληρωμένη σειρά σε περιμένει στο eshop! 

Άρωμα

Σε κερδίζει με τη πρώτη ματιά αφού το πορτοκαλί χρώμα του είναι εμπνευσμένο από τα κοράλλια που βρίσκονται στον βυθό της Καραϊβικής και εκεί ακριβώς σε ταξιδεύει με το άρωμά του. Το νερό καρύδας και το λουλούδι Ylang Ylang σε προσκαλούν να βιώσεις μία πρωτόγνωρη και μοναδική εμπειρία, ενώ η αίσθηση της βανίλιας που υπάρχει στον αέρα σε αγγίζει απαλά και έρχεται σε αντίθεση με το δυναμικό άρωμα του ξύλου κέδρου και τον λευκό μόσχο όπου μέσα από την επιμονή τους, σε προσγειώνουν στο πιο καλοκαιρινό φινάλε. Ένα μοναδικό αρωματικό ταξίδι που κρύβεται μέσα σε ένα μπουκαλάκι! 

jenny.gr

Στερεό σαμπουάν από οργανικό έλαιο καρύδας που θα λατρέψεις! 

Αρχικά, δεν μοιάζει με το σαμπουάν που γνωρίζαμε ως τώρα. Έχει υπέροχο άρωμα, είναι ευεργετικό για τα μαλλιά σου καθώς έχει ως βασικό συστατικό του το έλαιο καρύδας και σου προσφέρει την ενυδάτωση και τη λάμψη που χρειάζεσαι στις διακοπές σου. Έχει τη δική του θήκη και λόγω της στέρεης μορφής του, δεν θα αγχωθείς ποτέ ότι μπορεί να χυθεί μέσα στις αποσκευές σου. Ζυγίζει μόλις 60 γραμμάρια, είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε νερό (70% λιγότερο) σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό σαμπουάν και διαρκεί για 40 χρήσεις. Τι άλλο μπορεί να ζητήσεις από ένα σαμπουάν; 

jenny.gr

Κρεμώδες αφρόλουτρο που θα αγκαλιάσει υπέροχα το σώμα σου με την υφή του και το άρωμά του. 

Μια μικρή ποσότητα είναι αρκετή για να αφήσει την επιδερμίδα σου απαλή και να μετατρέψει το μπάνιο σου σε ένα εκλεπτυσμένο ταξίδι αισθήσεων. Με την ειδική του φόρμουλα που είναι πλούσια σε φυτικά εκχυλίσματα όπως το απόσταγμα από τον πολτό καρύδας και το εκχύλισμα ελαίου καρύδας, αναζωογονεί, ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα σου σε κάθε δροσερό ντουζ αυτού του καλοκαιριού.

jenny.gr

Η βελούδινη κρέμα σώματος σου προσφέρει την ενυδάτωση που το δέρμα σου ζητά μετά από ένα αναζωογονητικό ντουζ. Ελαφριά υφή που απορροφάται εύκολα και αξεπέραστο άρωμα, καθώς η φόρμουλά της περιέχει μια επιλογή από συστατικά φυτών, όπως το βούτυρο κακάο και το εκχύλισμα από απόσταγμα καρύδας που απογειώνουν τις αισθήσεις. Περιέχει συστατικά που θα θρέψουν και θα ενυδατώσουν μέχρι και την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα.

jenny.gr

Δώσε στα μαλλιά σου extra λάμψη και υγεία!

Το Οργανικό έλαιο καρύδας με περιεκτικότητα 99,9%  σε οργανικό έλαιο καρύδας, εμπλουτισμένο με βιταμίνη είναι αυτό το προϊόν που θα σου λύσει τα χέρια. Είναι ένα σύγχρονο βιολογικό αντιοξειδωτικό για το σώμα, τα μαλλιά και το πρόσωπο. Η στερεά υφή του ενεργοποιείται μέσα από τη διαδικασία της τριβής που προκαλούν τα χέρια μας, θερμαίνοντάς το. Απορροφάται εύκολα, ενώ αποτελεί ιδανική τροφή για την επιδερμίδα σου συμπεριλαμβανομένων και των πιο αφυδατωμένων περιοχών όπως, οι αγκώνες και τα γόνατα. Η βουτυρένια υφή του μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απομάκρυνση των ρύπων από το πρόσωπο, ακόμα και για την αφαίρεση του μακιγιάζ. Κι αν αποφασίσεις να το χρησιμοποιήσεις ως μάσκα, θα ανακαλύψεις μία εξαιρετική θεραπεία κατά της ξηρότητας των μαλλιών σου.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.