ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

H Billie Eilish λανσάρει το νέο της άρωμα με μια υπέροχη topless φωτογράφιση


The Jennettes

11 Νοεμβρίου 2021

H Billie Eilish λανσάρει το νέο της άρωμα με μια υπέροχη topless φωτογράφιση
H Billie Eilish ποζάρει topless και λανσάρει το νέο της άρωμα

Η Bille Eilish ανήκει και αυτή πλέον στις σταρ που έχουν το δικό τους άρωμα και φρόντισε να το λανσάρει με μία διαφορετική φωτογράφιση.

Η 20χρονη τραγουδίστρια πριν λίγες εβδομάδες ανακοίνωσε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram ότι θα μας παρουσιάσει ένα άρωμα με την υπογραφή της και δήλωσε ενθουσιασμένη. Μάλιστα είχε γράψει στη λεζάντα: «Αυτή είναι μία μυρωδιά που αναζητούσα για χρόνια, είναι η αγαπημένη μου στον κόσμο».

H Eilish ποζάρει topless και με το ανανεωμένο hair look της και μας δείχνει μία άλλη πλευρά της, πιο θηλυκή. Άλλωστε όπως έχει δηλώσει πλέον θέλει να δείξει στο κοινό της μία νέα εικόνα που θα διαφέρει από τα πρώτα της βήματα.

«Ήταν ένα όνειρο να δημιουργήσω αυτό το άρωμα και να δώσω ζωή στις ιδέες μου. Αυτό ήταν ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα που έχω κάνει ποτέ. Είχα την ιδέα να δημιουργήσω ένα άρωμα πριν από αιώνες. Πάντα ήθελα να το κάνω αυτό», είχε αναφέρει με συνέντευξή της μιλώντας για αυτό της το νέο επιχειρηματικό σχέδιο.

Το άρωμα αποκάλυψε ότι θα έχει νότες από βανίλια, κεχριμπάρι, ιβίσκο, κακάο, τριαντάφυλλο και ξύλο.

Διαβάστε ακόμη: Έντονοι κύκλοι κάτω από τα μάτια; Πείτε αντίο με αυτό το trick

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.