ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

H Valentina Sampaio είναι η νέα ambassador του Armani - Το πρώτο τρανς μοντέλο που καταφέρνει κάτι τέτοιο


Ελένη Τσούτση

11 Νοεμβρίου 2021

H Valentina Sampaio είναι η νέα ambassador του Armani - Το πρώτο τρανς μοντέλο που καταφέρνει κάτι τέτοιο
H Valentina Sampaio είναι η νέα μούσα του οίκου Armani

Ο οίκος Armani έχρισε τη Valentina Sampaio επίσημη ambassador του και ,όπως αποκάλυψαν, ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η Valentina σπάει τα στερεότυπα και γίνεται το πρώτο τρανς μοντέλο που κλείνει μία τόσο μεγάλη συμφωνία με έναν από τους κορυφαίους οίκους μόδας.

Η νεαρή Valentina, η οποία γεννήθηκε στη Βραζιλία, είναι το πρώτο τρανς μοντέλο που έχει περπατήσει για τη Victoria’s Secret, ενώ έχει ποζάρει και για το Sports Illustrated. Θα συμμετέχει στη καμπάνια του Armani για το κομμάτι του beauty.

Γεννήθηκε στη Βραζιλία το 1996 και από νωρίς κατάλαβε ότι δεν μοιάζει με τα άλλα παιδιά της ηλικίας της. Η ομορφιά της εξωτική και όλα έδειχναν ότι θα ακολουθούσε μια μεγάλη καριέρα στο modeling.

Στα 12 της χρόνια, αποφάσισε να αλλάξει και το όνομά της σε Valentina. Όπως έχει δηλώσει, δεν δέχτηκε ποτέ μπούλινγκ για τη διαφορετικότητά της, ενώ η οικογένειά της υπήρξε πολύ υποστηρικτική σε όλη τη διαδικασία της μετάβασης. Η καριέρα της δεν άργησε να ξεκινήσει, αφού τον Νοέμβριο του 2016 περπάτησε για πρώτη φορά στην Εβδομάδα Μόδας της Βραζιλίας.

Η πρώτη καμπάνια της Sampaio για τον Armani είναι το νέο κραγιόν του brand, Lip Power.

Διαβάστε ακόμη: «Είναι ένα από τα πιο άρρωστα πράγματα που έχω διαβάσει»: Η Keira Knightley επιστρέφει με χριστουγεννιάτικο θρίλερ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.