ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Το street style στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη είχε τα πιο cool χτενίσματα


Ελένη Τσούτση

14 Σεπτεμβρίου 2022

Το street style στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη είχε τα πιο cool χτενίσματα
Η έμπνευση από το street style της Νέας Υόρκης είναι η ανανέωση που χρειάζεστε

Πρόσφατα συζητούσα με τις φίλες μου για το πόσο θέλουμε να πειραματιζόμαστε περισσότερο με τα μαλλιά μας. Η επιστροφή στην καθημερινότητα και στο γραφείο μάς βρήκε σε πλήρη αποδιοργάνωση και αν είναι κάτι να μας φτιάξει τη διάθεση, ας είναι και τα μαλλιά μας. Ένα νέο χτένισμα, ένα funky αξεσουάρ και μια cool πλεξίδα είναι αρκετά για να μας κάνουν να πούμε αντίο σε εκείνες τις «meh» μέρες που όλα φαντάζουν δύσκολα.

Το street style κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη είναι αυτό που πραγματικά είχαμε ανάγκη. Οι εμφανίσεις μας επιβεβαίωσαν ότι τίποτα δεν ολοκληρώνει ένα υπέροχο look όπως ένα stylish χτένισμα.

Από τα ψηλά topknots, κομψά bob μέχρι και τα trends που έχουν πάρει την έγκριση από το TikTok, όπως τα μαλλιά skunk και το κούρεμα μέδουσας, τα street-style χτενίσματα τολμούν και κάνουν την ανατροπή αυτή τη σεζόν. Καθώς πλησιάζει το φθινόπωρο, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να αλλάξετε τα μαλλιά σας. Αναζητάτε ξεχωριστές ιδέες;

Συγκεντρώσαμε τα ωραιότερα hair looks στην παρακάτω gallery από το street style της Νέας Υόρκης κι εσείς δεν έχετε παρά να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.