ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

O Brad Pitt λανσάρει genderless skincare σειρά και μας καλεί να αγκαλιάσουμε τη γήρανση


Ελένη Τσούτση

22 Σεπτεμβρίου 2022

O Brad Pitt λανσάρει genderless skincare σειρά και μας καλεί να αγκαλιάσουμε τη γήρανση
Είναι γεγονός και ο Brad Pitt μπαίνει στον κόσμο της ομορφιάς, λανσάροντας τη δική του σειρά genderless skincare σειρά που ονομάζεται Le Domaine Skincare.

Για το νέο του επιχειρηματικό βήμα μίλησε στη βρετανική Vogue. Μάλιστα, δεν ξεχνά να «τιμήσει» και την πρώην του η οποία ήταν η έμπνευση για να δημιουργήσει το δικό του beauty brand.

«Λατρεύω αυτό που έκανε η Gwyneth Paltrow με το Goop», δήλωσε στη συνέντευξή του.

«Είναι ακόμα μια αγαπητή φίλη και έχει χτίσει αυτή την αυτοκρατορία. Το είχε πάντα μέσα της και αυτό ήταν μια υπέροχη δημιουργική διέξοδος για εκείνη. Στην πραγματικότητα, αν σκεφτώ καλύτερα, μάλλον εκείνη ήταν η πρώτη που με έκανε να πλένω το πρόσωπό μου δύο φορές την ημέρα, ίσως». Μόλις ο Brad μπήκε στη λίστα με τα αγαπημένα μας beauty icons μετά από αυτή τη δήλωση.

Τα κύρια συστατικά είναι αντιοξειδωτικά και έχουν βάση το σταφύλι που προέρχονται από το Chateau Miraval. Το συγκεκριμένο μέρος είναι ένα οινοποιείο που είχε αγοράσει το 2008 μαζί με την πρώην σύζυγό του, Angelina Jolie και τώρα βρίσκονται ακόμη σε δικαστική διαμάχη για την ιδιοκτησία.
Ακόμη, πρόσθεσε «Γνωρίζω ότι υπάρχουν νέα προϊόντα σχεδόν κάθε μέρα. Πολλοί είναι εκείνοι που προσπαθούν να λανσάρουν, αλλά αν δεν είχα δει μια πραγματική διαφορά στο δέρμα μου, δεν θα ξεκινούσαμε το brand».

«Μου στέλνουν πράγματα συνέχεια και… χμμ.. μου φαίνονται όλα ακριβώς το ίδιο. Αλλά φέτος δοκιμάσαμε το Le Domaine και πραγματικά ενθουσιάστηκα από τα αποτελέσματα και αυτό για μένα ήταν που με έκανε να πιστέψω πως αξίζει να το κάνω». Αν θέλετε να μάθετε για τη ρουτίνα ομορφιάς του, ο Pitt παραδέχτηκε, ότι ακολουθεί μια αρκετά απλή ρουτίνα περιποίησης. Το πρωί πλένει το πρόσωπό του, εφαρμόζει ορό και λίγη κρέμα ημέρας και το βράδυ ξεκινά με πλύσιμο και συνεχίζει με ορό και κρέμα νυκτός.

Τέλος, ο Pitt τοποθετήθηκε και για το θέμα της γήρανσης στο χώρο του κινηματογράφου.

«Δεν θέλω να αποφύγω τη γήρανση. Είναι μια έννοια από την οποία δεν μπορούμε να ξεφύγουμε και θα ήθελα να δω τον πολιτισμό μας να την αγκαλιάζει λίγο περισσότερο. Κάτι που συζητήσαμε με την ομάδα του Le Domaine ήταν αυτός η λέξη «αντιγήρανσης». Είναι γελοίο. Είναι ένα παραμύθι. Αλλά αυτό που είναι πραγματικό, είναι να περιποιείσαι το δέρμα σου με υγιή τρόπο. Και αυτό είναι κάτι που έχω μάθει να κάνω για εμένα, που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Nομίζω ότι μαθαίνουμε πως αν αγαπάμε τον εαυτό μας, αν του συμπεριφερόμαστε λίγο καλύτερα, τότε υπάρχουν μακροχρόνια οφέλη. Έτσι απλά γερνάμε υγιείς, γερνάμε με υγιή τρόπο».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.