ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Στο Kuku Jari απολαμβάνεις ολοκληρωτική περιποίηση


JTeam

27 Σεπτεμβρίου 2022

Στο Kuku Jari απολαμβάνεις ολοκληρωτική περιποίηση
Η σκέψη πως πρέπει να δημιουργηθεί κάτι που αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία μας ήταν το πρώτο βήμα για την υλοποίηση του Kuku Jari.

Η απόφαση αυτή ήρθε σε άμεση σύνδεση με το κενό που εμείς διακρίναμε στην αγορά από κάτι καθαρό, διασκεδαστικό και funky για χαλάρωση, εξυπηρέτηση και καλή τεχνική δουλειά.

Στόχος ήταν να δημιουργηθεί πρωτίστως ένας ασφαλής χώρος για τις τεχνίτριες, όχι μόνο για να εργάζονται , αλλά να νιώθουν ότι τις εκτιμούν και τις φροντίζουν και στη συνέχεια για κάθε ξεχωριστό πελάτη να νιώθει την εξυπηρέτηση που του αξίζει. Αυτό ακριβώς και κάναμε!

Jenny.Gr

Από το 2015 έχουμε τη χαρά να έχουμε φιλοξενήσει πολλούς ανθρώπους και πλέον ο νέος μας χώρος στη Νέα Φιλαδέλφεια ήρθε να βοηθήσει στο μοίρασμα αυτής της εμπειρίας!

Πίσω από την επιχείρηση είναι η ομάδα και όχι η μονάδα. Έτσι ξεκινάμε και έτσι λειτουργούμε σε κάθε νέο δεδομένο. Η συνεχής εκπαίδευση, η συνεννόηση και η αγάπη προς τη δουλειά μας, μας κάνει να αντιμετωπίζουμε κάθε πρόκληση που παρουσιάζεται.

Jenny.Gr

Τα κορυφαίας ποιότητας προϊόντα που έχουμε αποφασίσει να χρησιμοποιούμε, οι συμβουλές που θα δώσουμε σε κάθε περιστατικό για την αντιμετώπισή του και η βλέψη μας για το καλύτερο αποτέλεσμα είναι αυτά που θα σε κάνουν να νιώσεις κι εσύ πως αξίζει να είσαι εδώ!

Colour is Joy!

Jenny.Gr

Κλείσε το ραντεβού σου εδώ
Facebook: https://www.facebook.com/KukuJari
Instagram: https://www.instagram.com/kuku_jari/
TikTok: https://www.tiktok.com/@kuku.jari

Jenny.Gr
Jenny.Gr
Jenny.Gr
Jenny.Gr
Jenny.Gr
Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.