ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

KORRES: Aυτά είναι τα top λανσαρίσματα της νέας σεζόν


30 Σεπτεμβρίου 2022

KORRES: Aυτά είναι τα top λανσαρίσματα της νέας σεζόν
Η KORRES εμπνέεται από τη ασταμάτητη δύναμη της φύσης της γυναίκας και μας ενθουσιάζει με τα νέα λανσαρίσματα

Η φύση είναι ασταμάτητη. Γεννιέται, μεγαλώνει, ωριμάζει και παραμένει ζωντανή με εξαιρετική δύναμη και επιμονή ξεπερνώντας τις αντιξοότητες.

Ο κύκλος ζωής της σύγχρονης γυναίκας ακολουθεί την ίδια πορεία – τίποτα δεν τη σταματά. Έχει δύναμη, είναι δραστήρια, δημιουργική, και όσο ωριμάζει συνεχίζει να είναι ασταμάτητη. Ακόμα και οι αλλαγές που φέρνει στο σώμα και το δέρμα της η περίοδος της εμμηνόπαυσης, δεν τη σταματούν. Θέλει να συνεχίσει να είναι παραγωγική, ενεργή, όμορφη, με αυτοπεποίθηση. Η KORRES εμπνέεται από τη δύναμη της φύσης της γυναίκας και δημιουργεί μία σειρά περιποίησης προσώπου που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση.

Η Λευκή Πεύκη βρίσκεται στην καρδιά της συλλογής. Μελετώντας τους αμυντικούς μηχανισμούς αυτού του ισχυρού δέντρου, η KORRES ανακάλυψε την απάντηση της φύσης για πιο δυνατό, πιο ανθεκτικό δέρμα παρά τις ακραίες αλλαγές που φέρνει η εμμηνόπαυση στην επιδερμίδα. Με ηλικία άνω των 2.000 ετών και σε υψόμετρα μεγαλύτερα των 2.000 μέτρων, η ασταμάτητη δύναμη της Λευκής Πεύκης από την κορυφή της οροσειράς της Πίνδου, επιτρέπει στο δέντρο να ευδοκιμεί παραμένοντας διαχρονικά ενεργό, ζωντανό, δραστήριο. Αυτή τη ζωτικότητα αποκωδικοποίησε η KORRES για να αναπτύξει τη σειρά περιποίησης προσώπου Λευκή Πεύκη για το δέρμα μετά την εμμηνόπαυση.

Jenny.Gr

Βασισμένη στην καινοτόμο τεχνολογία Meno-Reverse™ και στο εκχύλισμα φλοιού Λευκής Πεύκης αυτή η σειρά ειδικά σχεδιασμένη για γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση, αναπληρώνει όγκο και πυκνότητα, προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη, μειώνει την εμφάνιση βαθιών ρυτίδων και κηλίδων γήρανσης. Οκτώ στις δέκα γυναίκες επιβεβαίωσαν ότι ένιωσαν το δέρμα τους όπως πριν την εμμηνόπαυση .

Η Λευκή Πεύκη αποτελεί την ισχυρή φυσική λύση για επιδερμίδα χωρίς ηλικία, μια ακόμη παγκόσμια καινοτομία της KORRES εμπνευσμένη από την ελληνική φύση και βασισμένη στην επιστήμη και την πρωτογενή έρευνα, που διευρύνει τους γνωστικούς ορίζοντες της διεθνούς βιομηχανίας φυσικών καλλυντικών.

Έχοντας εστιάσει αρχικά σε μία προϊοντική συλλογή που καλύπτει τις κύριες ανάγκες της επιδερμίδας σε αυτό το στάδιο ζωής με φυσικές λύσεις που επαναφέρουν την όψη του δέρματος στην προεμμηνοπαυσιακή του κατάσταση, η KORRES τώρα περνάει σε ακόμα πιο απαιτητικές περιοχές που σχετίζονται με την εμμηνόπαυση μέσω εξειδικευμένης και εντατικής φροντίδας για μάτια, χείλη, χέρια καθώς και το συνολικό χρωματικό τόνο της επιδερμίδας:

White Pine Επανόρθωση + Λείανση Κρέμα για Μάτια + Χείλη /Meno-Reverse™ / Mε Εκχύλισμα Φλοιού Ελληνικής Λευκής Πεύκης

Θρέψη + Βαθιές Ρυτίδες

Ορατή λείανση των ρυτίδων γύρω από τα χείλη και τα μάτια σε 14 ημέρες

Κρέμα ολοκληρωμένης φροντίδας για εξομάλυνση της όψης ρυτίδων γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και των χειλιών, ειδικά σχεδιασμένη για γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Εμπλουτισμένη με ένα μείγμα από εκχυλίσματα λευκών λουλουδιών για λάμψη και βελτίωση της όψης πρηξίματος και μαύρων κύκλων. Η ενυδατική κρεμώδης υφή μετατρέπεται σε ξηρό λάδι κατά την εφαρμογή, με άμεση απαλή απορρόφηση από το δέρμα, αφήνοντάς το λείο και λαμπερό.

Jenny.Gr

White Pine Εντατική Επανόρθωση Κρέμα Χεριών Meno-Reverse™ / Mε Εκχύλισμα Φλοιού Ελληνικής Λευκής Πεύκης

Κηλίδες + Θρέψη

Αποκαθιστά ορατά την σφριγηλότητα της επιδερμίδας και μειώνει τα σημάδια γήρανσης

Κρέμα χεριών ειδικά σχεδιασμένη για γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση, που στοχεύει στη βελτίωση όψης του ώριμου δέρματος και τον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Η βελούδινη μη λιπαρή υφή της, εμπλουτισμένη με ισχυρά συστατικά περιποίησης, αφήνει το δέρμα βαθιά ενυδατωμένο, λείο και σφριγηλό. Εκτός από την τεχνολογία Meno-Reverse™ και το εκχύλισμα φλοιού Λευκής Πεύκης, η φόρμουλα περιέχει επίσης εκχύλισμα φυτικών βλαστοκυττάρων που βελτιώνει αποτελεσματικά σφριγηλότητα και ελαστικότητα, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την πυκνότητα του δέρματος απαλύνοντας την εμφάνιση των κηλίδων γήρανσης.

White Pine Αναζωογόνηση + Λάμψη Κρέμα Ημέρας SPF 20/ Meno-Reverse™ / Mε Εκχύλισμα Φλοιού Ελληνικής Λευκής Πεύκης

Ρόδινη Όψη + Προστασία

Αναζωογονεί την ρόδινη όψη της επιδερμίδας από την 1η χρήση
Στοχευμένη δράση σε θαμπό, ωχρό δέρμα. Μία ενυδατική κρέμα με ροζ χρώμα και αντηλιακή δράση SPF20 που έχει αναπτυχθεί για να προάγει τη φυσικά υγιή, ρόδινη λάμψη στο δέρμα μετά την εμμηνόπαυση προσφέροντας παράλληλα, μια αναζωογονημένη, πιο σφριγηλή όψη. Εκτός από την τεχνολογία Meno-Reverse™ και το εκχύλισμα φλοιού Λευκής Πεύκης, η φόρμουλα ενισχύεται περαιτέρω με το Ocean Light Complex, ένα μείγμα από εκχύλισμα κρίνου και πολυσακχαριτών θαλάσσιας προέλευσης που ξυπνά τη φυσική λάμψη και τη νεανική όψη του δέρματος. Μια ανάλαφρη, απαλή υφή που συνδυάζεται τέλεια με κάθε τόνο δέρματος.

Jenny.Gr

Επίσης διαθέσιμα στην συλλογή:

White Pine Deep Wrinkle, Plumping + Age Spot Concentrate Meno-Reverse™ / Wrinkles + Age spots
White Pine Volumizing Serum-In-Moisturizer Meno-Reverse™ / Fill + Plump
White Pine Ultra-Replenishing Deep Wrinkle Cream Meno-Reverse™ / Restore + Deep Moisture
White Pine Αναπλήρωση Όγκου Κρέμα Νύχτας Meno-Reverse™ + Retinol Alternative / Θρέψη + Βαθιές Ρυτίδες
Whte Pine Radiant Body-Lift Cream Meno-Reverse™/ Σμίλευση + Ανόρθωση

KORRES FULL CIRCLE / 6 Εργαστήρια – Από την Φύση στην Επιδερμίδα και Πίσω

Ο Πλήρης Κύκλος της Λευκής Πεύκης

Soil Lab

Η σπονδυλική στήλη της Ελλάδας, όπως συχνά αναφέρεται η οροσειρά της Πίνδου, αποτελεί εθνικό θησαυρό που φιλοξενεί μερικά από τα πιο σπάνια φυτά της χώρας. Εκεί που τελειώνουν τα δάση Μαύρης Πεύκης, αρχίζουν εκείνα της Λευκής. Οι δυνάμεις επιβίωσης αυτού του αιωνόβιου δέντρου είναι εκπληκτικές κατακτώντας τις ψηλότερες κορυφές της Πίνδου, ύψους έως και 2.000 μέτρων.

Upcycled Beauty

Στα δάση της Πίνδου πραγματοποιείται η ετήσια υλοτόμηση του δάσους βάσει σχεδίου για αειφόρο διαχείριση και ανάπτυξη. Με την καθοδήγηση της Διεύθυνσης Δασών Γρεβενών η KORRES προμηθεύεται υποπροϊόντα παραγωγής ξυλείας Λευκής Πεύκης, που σε αντίθετη περίπτωση θα απορρίπτονταν.
H προσπάθεια για upcycled beauty αποτελεί μέρος του Πλήρους Κύκλου της μάρκας. Η αξιοποίηση της δύναμης της φύσης με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο είναι μέρος των αξιακών επιλογών της KORRES γι’ αυτό και έχει εντάξει την έρευνα και την ανάπτυξη και σε αυτό το στάδιο της διαδικασίας. Η έρευνα εστιάζει στο πώς μπορούν φυσικά συστατικά που θα απορρίπτονταν, να μετατραπούν σε δραστικά με αποτελεσματική δράση, πώς μπορούμε να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα αξιοποιώντας παράλληλα τους δικούς μας πόρους. Στόχος είναι η κυκλική ομορφιά φροντίζοντας την επιδερμίδα και το περιβάλλον.

Extraction Lab

Μέσα από μια διαδικασία 100% μηδενικών αποβλήτων, η KORRES επιτυγχάνει εκχυλίσματα υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά φυσικούς διαλύτες. Τα στερεά υπολείμματα κομποστοποιούνται για να καταλήξουν ξανά στο έδαφος ως οργανικό λίπασμα. Το εκχύλισμα φλοιού Λευκής Πεύκης χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά σε καλλυντική φόρμουλα από την KORRES, η οποία και εισήγαγε αυτό το ισχυρό ελληνικό αντιγηραντικό συστατικό στην παγκόσμια Βίβλο καλλυντικών συστατικών (WINCI) .

Molecular Lab

Η συλλογή White Pine τροφοδοτείται από την τεχνολογία Meno-Reverse™ με στοχευμένη δράση στη μεταεμμηνοπαυσιακή γήρανση. Ένα επαναστατικό φυσικό μείγμα πεπτιδίων που προέρχεται από φύλλα αγκινάρας και βοηθά το δέρμα να επιστρέψει στην προεμμηνοπαυσιακή του όψη και αίσθηση. Αποκαθιστώντας τα ζωτικά επίπεδα νερού, είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βελτιώνει τον όγκο του δέρματος, την ξηρότητα, την τραχιά υφή και μειώνει την εμφάνιση χαλάρωσης και βαθιών ρυτίδων. Πρωτογενής έρευνα σε συνεργασία με το Τμήμα Φαρμακευτικής και το Τμήμα Βιολογίας του Εθνικού Πανεπιστημίου Αθηνών απέδειξε ότι το εκχύλισμα Λευκής Πεύκης έχει ισχυρό αντιοξειδωτικό προφίλ και λευκαντικές ιδιότητες, στοχεύοντας έτσι σε πολλαπλούς αντιγηραντικούς μηχανισμούς που σχετίζονται με το μετεμμηνοπαυσιακό δέρμα. Το εκχύλισμα Λευκής Πεύκης KORRES προέρχεται από το φλοιό του δέντρου, μια πλούσια πηγή πολυφαινολών, με στόχο την ενίσχυση της ελαστικότητας, τη σύσφιγξη, τη μείωση της εμφάνισης βαθιών ρυτίδων, την αύξηση της ανθεκτικότητας του δέρματος και ελαχιστοποίησης της εμφάνισης των κηλίδων γήρανσης.

Formulation Lab

Πρωτοποριακές συνθέσεις που στοχεύουν σε όλα τα σημάδια της ώριμης επιδερμίδας μετά την εμμηνόπαυση, με οκτώ στις δέκα γυναίκες να επιβεβαιώνουν ότι το δέρμα τους ήταν ακριβώς όπως το δέρμα πριν την εμμηνόπαυση. Τα επίπεδα λιπιδίων και η αναπαραγωγική ικανότητα των κυττάρων μετά την εμμηνόπαυση μειώνονται κατά 30% και 36% αντίστοιχα, ενώ μέσα στα επόμενα 5 χρόνια, το 30% του κολλαγόνου χάνεται εντελώς. Το δέρμα γίνεται πιο λεπτό και ευαίσθητο. Βαθιές ρυτίδες, ορατά σημάδια χαλάρωσης, έντονη ξηρότητα, τραχιά υφή, θαμπή όψη και κηλίδες γήρανσης είναι όλα σημάδια που αποκτά το δέρμα μετά την εμμηνόπαυση. Η συλλογή KORRES Λευκή Πεύκη βελτιώνει τον όγκο του δέρματος, την εμφάνιση χαλάρωσης και των κηλίδων γήρανσης· γεμίζει το δέρμα, βελτιώνοντας την όψη των βαθιών ρυτίδων και ανακουφίζει την ξηρότητα. Εννέα στις δέκα γυναίκες επιβεβαίωσαν ότι βελτιώθηκε ορατά η σφριγηλότητα της επιδερμίδας τους και μειώθηκαν τα σημάδια γήρανσης ενώ διαπίστωσαν ορατή λείανση των ρυτίδων γύρω από τα χείλη και τα μάτια σε 14 ημέρες και αναζωογόνηση της ρόδινης όψης της επιδερμίδας τους.

Design Lab

Το 90% των συσκευασιών μας σε όλες τις σειρές προϊόντων είναι ανακυκλώσιμο. Οι χάρτινες συσκευασίες φέρουν πιστοποίηση FSC (Forest Stewardship Council), με σύμβολο το «δέντρο» υποδηλώνοντας ότι το χαρτί έχει προέλθει από βιώσιμες πηγές, διασφαλίζοντας την ανάπτυξη των δασών και συμβάλλοντας στη συνολική ισορροπία του οικοσυστήματος.

Recycle Lab

Στην KORRES συλλέγουμε τις άδειες συσκευασίες και διασφαλίζουμε τη μετατροπή και επαναχρησιμοποίησή τους. Ευελπιστούμε να μετατρέψουμε τις άδειες συσκευασίες σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα, προσφέροντάς τους και σε εμάς μια δεύτερη ευκαιρία.

Όλα τα προϊόντα KORRES είναι διαθέσιμα στο KORRES Circle, το πρώτο APP που συνδέει τον καταναλωτή με το φαρμακείο της επιλογής του. Κατεβάστε τη εφαρμογή, μπείτε στο κύκλο και κερδίστε δώρα από την πρώτη αγορά.

KORRES Άγριο Τριαντάφυλλο

Το πρώτο και τελευταίο βήμα στη λάμψη

Η απάντηση της Φύσης για λάμψη, το Άγριο Τριαντάφυλλο, είναι το συστατικό στο οποίο επιστρέφει η KORRES για τις νέες αφίξεις στη σειρά COLOUR. Εστιάζοντας στο πρώτο και στο τελευταίο βήμα του μακιγιάζ για φυσική λάμψη και σταθερότητα οι νέες αυτές αφίξεις που ακολουθούν τη φιλοσοφία skincare-by-ingredient της μάρκας, περιλαμβάνουν:

Apothecary Wild Rose Primer Φυσικής Λάμψης

Jenny.Gr

Λάμψη + Ενυδάτωση / 92.8% Συστατικά Φυσικής Προέλευσης

Το απόλυτα υβριδικό primer φυσικής λάμψης αναπτύχθηκε για να ενυδατώνει άμεσα, φωτίζοντας και εξισορροπώντας ταυτόχρονα τον τόνο της επιδερμίδας. Μια ανάλαφρη φόρμουλα, άμεσης απορρόφησης με πέρλες που αντανακλούν το φως και άνετη, μη λιπαρή αίσθηση κατά τη χρήση δημιουργώντας την ιδανική βάση για μακιγιάζ. Ένα πραγματικά multi-tasking primer, που ενυδατώνει και φωτίζει, προετοιμάζοντας τέλεια την επιδερμίδα για το μακιγιάζ, παρατείνοντας τη διάρκειά του. Δημιουργεί την αίσθηση προσώπου που εκπέμπει το δικό του φως, με πραγματικά φυσική και ανεπιτήδευτη λάμψη, μειώνοντας παράλληλα αποχρωματισμούς και βελτιώνοντας συνολικά όψη και αίσθηση της επιδερμίδας.

Βασισμένο στο έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου, το πολύτιμο ελιξίριο ήδη από την εποχή του φαρμακείου ΚΟΡΡΕΣ, μια πλούσια πηγή λιπαρών οξέων που ενυδατώνει και ‘γεμίζει’ την επιδερμίδα σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Super C – σταθεροποιημένη βιταμίνη C που επιδεικνύει αποδεδειγμένα 1000% υψηλότερη απορρόφηση από το ασκορβικό οξύ – για ομοιόμορφο, λαμπερό δέρμα με μειωμένη εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Περιέχει επίσης εκχύλισμα Θαλάσσιας Φτέρης και Κρίνου για στοχευμένη δράση κατά των δερματικών δυσχρωμιών. 94% είπαν ότι απαλύνει τις ατέλειες και κάνει τους πόρους λιγότερο εμφανείς, χωρίς να είναι απαραίτητο το μακιγιάζ στη συνέχεια. 100% είπαν ότι αισθάνθηκαν την επιδερμίδα τους ενυδατωμένη σωστά, προετοιμασμένη για μακιγιάζ και βελτιωμένη συνολικά. Αισθάνθηκαν επίσης την επιδερμίδα τους να εκπέμπει τη δική της φυσική λάμψη, ενώ είχαν μία βελτιωμένη συνολικά εμπειρία εφαρμογής μακιγιάζ.
*Μετά από άμεση χρήση, μετά από 1 μήνα χρήσης, μετά από 2 μήνες χρήσης

Apothecary Wild Rose Make-up Setting Spray

Jenny.Gr

Prime, Set + Αναζωογόνηση / 93.7% Συστατικά Φυσικής Προέλευσης

Ενυδατικό σπρέι σταθεροποίησης μακιγιάζ που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να προετοιμάσει το δέρμα πριν το make-up ή να το φρεσκάρει. Ανάλαφρη 3-σε-1 φόρμουλα ανανέωσης για απόλυτη σταθερότητα στο μακιγιάζ διατηρώντας την ένταση στην απόδοση χρώματος και στο συνολικό αποτέλεσμα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας χωρίς αλλοιώσεις. Τα setting spray είναι αυτά στα οποία στρέφονται οι ειδικοί του μακιγιάζ ώστε να επιτύχουν ένα αποτέλεσμα που διαρκεί χαρίζοντας λαμπερή, αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Χάρη στο ελαφρύ, αόρατο φιλμ, προστατεύει το μακιγιάζ αποτρέποντας το λιώσιμο, ενώ παράλληλα λειτουργεί ως primer σε καθαρό δέρμα και ως σπρέι αναζωογόνησης όποτε το δέρμα χρειάζεται τόνωση.

Jenny.Gr

Με το ισχυρά αντιοξειδωτικό έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου, πολύτιμη κληρονομιά από το φαρμακείο KORRES και φυσική πηγή βιταμίνης C με εξαιρετικές ιδιότητες λάμψης και ενυδάτωσης· και ένα μείγμα με εκχυλίσματα Αλόης και Πανθενόλης με καταπραϋντικές και αναζωογονητικές ιδιότητες που «κλειδώνουν» της υγρασία, διατηρώντας την επιδερμίδα απαλή και υγιή. Χωρίς βαριά, κολλώδη ή λιπαρή αίσθηση, απορροφάται άμεσα και δημιουργεί την ιδανική βάση προετοιμασίας πριν το μακιγιάζ, βοηθώντας το να φαίνεται φρέσκο ακόμα και ώρες μετά την εφαρμογή. Βοηθά το δέρμα να παραμένει ενυδατωμένο προσφέροντας παράλληλα αίσθηση δροσιάς.

Επίσης διαθέσιμα στη συλλογή:

Wild Rose Brightening Concealer WRC1/ WRC2
Wild Rose Brightening Second-Skin Foundation WRF1/ WRF2/ WRF3
Wild Rose Brightening Second-Skin Πούδρα WRP1/ WRP2/ WRP3
Wild Rose Instant Light Illuminating Πούδρα
Wild Rose Brightening Vibrant Colour Blush 12 Golden Pink / 18 Peach / 24 Dusty Rose / 31 Light Bronze

Όλα τα προϊόντα KORRES είναι διαθέσιμα στο KORRES circle, το πρώτο APP που συνδέει τον καταναλωτή με το φαρμακείο της επιλογής του. Κατεβάστε τη εφαρμογή, μπείτε στο κύκλο και κερδίστε δώρα από την πρώτη αγορά.

THE VOLCANIC MINERALS COLLECTION DRAMA EYES

Με τη δύναμη και την ένταση των ιχνοστοιχείων που προέρχονται από τα βάθη των ηφαιστείων, δύο νέες αφίξεις KORRES COLOUR υπόσχονται dramatic eye-look δίνοντας έμφαση στις βλεφαρίδες και τα φρύδια. Το νέο Lash & Brow Serum είναι το πρώτο βήμα για θρέψη και έντονο βλέμμα. Βελτιώνει τον όγκο, το μέγεθος και την πυκνότητα βλεφαρίδων και φρυδιών, συμβάλλει στην ενδυνάμωσή τους και στο «γέμισμα» των κενών. To έντονο, εντυπωσιακό βλέμμα συμπληρώνει η νέα Drama Curl Mascara με καμπυλωτό βουρτσάκι για μέγιστο curling effect, πλούσιο όγκο και βαθύ χρωματικό αποτέλεσμα. Το απόλυτο combo για το απόλυτα δραματικό eye-look!

Jenny.Gr


DRAMA BOOST VOLCANIC MINERALS | LASH & BROW SERUM

Θρέψη + Έντονο Βλέμμα

Ορός ενισχυμένης θρέψης για βλεφαρίδες και φρύδια με όγκο, πυκνότητα και υγιή όψη. Με την καινοτόμο σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με ισχυρά δραστικά συστατικά, οι βλεφαρίδες και τα φρύδια πυκνώνουν, αποκτούν όγκο και τέλειο σχήμα, χαρίζοντας στο βλέμμα ένταση και βάθος. Το ενεργό συστατικό Redensyl ® με μόρια από φύλλα πράσινου τσαγιού και Λάρικας, σε συνδυασμό με το σύμπλεγμα Baicapil - ένα συνδυασμό τριών φυτικών ενεργών συστατικών - και ένα ισχυρό δραστικό από μικροάλγη, βρίσκονται στην καρδιά της φόρμουλας και συμβάλλουν στην αύξηση του όγκου και της πυκνότητας βλεφαρίδων και φρυδιών. Η βιταμίνη B3, η πανθενόλη και το υαλουρονικό οξύ συμμετέχουν με τις απαλυντικές τους ιδιότητές και χαρίζουν θρέψη. Με διπλό περιέκτη για μέγιστα αποτελέσματα με βάση τις εξειδικευμένες ανάγκες της κάθε περιοχής. Το ειδικό πινελάκι βοηθάει στην ακριβή εφαρμογή του ορού κατά μήκος των βλεφαρίδων ενώ το βουρτσάκι για τα φρύδια φτάνει στη ρίζα τους συμβάλλοντας παράλληλα στη διαμόρφωση του σχήματός τους.

Jenny.Gr


9 στις 10 γυναίκες διαπίστωσαν αύξηση του μήκους και του όγκου των βλεφαρίδων τους ενώ τα φρύδια τους παρουσίασαν αυξημένο όγκο και πυκνότητα .

DRAMA CURL VOLCANIC MINERALS | MASCARA

Μέγιστη καμπύλη + Εφέ ανόρθωσης βλεφαρίδων

Μάσκαρα σμίλευσης βλεφαρίδων για έντονη καμπύλη και όγκο. Το ειδικά σχεδιασμένο, καμπυλωτό βουρτσάκι ανασηκώνει και χρωματίζει με ένταση ακόμα κα τη μικρότερη βλεφαρίδα χαρίζοντας απόλυτο curling effect και εντυπωσιακό όγκο , χωρίς κόμπους και μουτζούρες με μία μόνο κίνηση – αποτέλεσμα που παραμένει αναλλοίωτο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Εμπλουτισμένη με τονωτικά ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία και ένα σύμπλεγμα πεπτιδίων και βιταμινών που δυναμώνει, θρέφει και περιποιείται τις βλεφαρίδες ενισχύοντας αποδεδειγμένα τον φυσικό όγκο, το μήκος και τη διάμετρο τους ! Το ελαιόλαδο, το kiwi water και το κερί μέλισσας ενισχύουν το ενυδατικό προφίλ της φόρμουλας.

Και τα δύο προϊόντα είναι κατάλληλα για ευαίσθητα μάτια και χρήστες φακών επαφής.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS