ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

H L’Oréal λανσάρει εργαλείο εφαρμογής μακιγιάζ για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα


Ελένη Τσούτση

11 Ιανουαρίου 2023

H L’Oréal λανσάρει εργαλείο εφαρμογής μακιγιάζ για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα
Όταν η ομορφιά συναντά την τεχνολογία το αποτέλεσμα είναι σίγουρα υπέροχο

Στο πλαίσιο της CES 2023, της μεγαλύτερης έκθεσης τεχνολογίας παγκοσμίως, η L’Oréal παρουσίασε δυο βραβευμένες υπηρεσίες καινοτομίες που επιβεβαιώνουν ότι η ομορφιά ανήκει σε όλους. Ο όμιλος L’Oréal έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα στην συμπερίληψη και το μέλλον μόνο αισιόδοξο μπορεί να είναι. Πιο συγκεκριμένα, στην CES, ο όμιλος αποκάλυψε δύο νέα ψηφιακά προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν σε μια παραδοσιακά αναλογική εργασία: την εφαρμογή μακιγιάζ.

Ένα εργαλείο που ονομάζεται «HAPTA» και έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει σε άτομα με περιορισμένη κινητικότητα στα χέρια τους να εφαρμόζουν κραγιόν χωρίς καμία βοήθεια. Η συσκευή HAPTA πρόκειται να διατεθεί αργότερα μέσα στη χρονιά παράλληλα με τις νέες συλλογές της Lancôme που ανήκει στον όμιλο L’Oréal σε καταστήματα λιανικής και πολυκαταστήματα. Η συσκευή περιλαμβάνει ένα απλικατέρ χειρός στο οποίο μπορεί να προσαρμοστεί το κραγιόν, μαζί με μια βάση φόρτισης με βύσμα. Plus, θα χρειάζεται φόρτιση μόνο μία φορά το μήνα.

Η δεύτερη συσκευή αφορά το L’OréalΒrow Magic, μια συσκευή προσποιημένης εφαρμογής μακιγιάζ φρυδιών. Διαθέτει μια τεχνολογία που σκανάρει το πρόσωπο και προτείνει εφέ microblanding, microshading ή filler.

Η Πρόεδρος της Lancôme, Françoise Lehmann, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η τεχνολογία ομορφιάς φέρνει επανάσταση στον τρόπο που αναπτύσσουμε προϊόντα και υπηρεσίες και επιτρέπει μεγαλύτερη εξατομίκευση. Με το «Hapta» προχωράμε ένα βήμα παραπέρα κάνοντας την ομορφιά πιο προσιτή στη χρήση, γιατί όλοι πρέπει να έχουν ίση πρόσβαση σε αυτήν».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.