ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

LOVE IN BOX: Το JennyGr και ο οίκος BOSS σας χαρίζουν ένα γυναικείο και ένα ανδρικό άρωμα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου


JTeam

9 Φεβρουαρίου 2022

LOVE IN BOX: Το JennyGr και ο οίκος BOSS σας χαρίζουν ένα γυναικείο και ένα ανδρικό άρωμα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Χάρισε στον εαυτό σου και στον αγαπημένο σου συναρπαστικές νότες καρδιάς… από καρδιάς!

Το άρωμά μου και το άρωμά του. Το οσφρητικό μας αποτύπωμα που γεμίζει τις στιγμές μας με τις πιο ξεχωριστές νότες. Η αρωματική ταυτότητα του έρωτα που κρύβεται στις αγκαλιές, στα μαξιλάρια, στα μεγάλα κασκόλ, στη ζώνη του αυτοκινήτου, στο μυαλό μας, παντού. Η μυρωδιά που αφήνει πίσω η παρουσία μας και που σε κάθε επαφή της με τους αισθητήρες της μύτης διεγείρει ένα συναίσθημα, μια ανάμνηση, μια προσμονή. Το άρωμά μου και το άρωμά του δεν είναι κάτι απλό και καθημερινό. Είναι κάτι σημαντικό και συμβολικό και γι’ αυτό για τη φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θέλω να είναι ό,τι πιο ξεχωριστό!

Το JennyGr σε συνεργασία με τον αρωματικό οίκο BOSS κάνει δώρο σε δύο τυχερούς το πιο ξεχωριστό αρωματικό ζευγάρι: το νέο ανδρικό άρωμα BOSS The Scent Magnetic for Him και το νέο γυναικείο άρωμα BOSS The Scent for Her. Ένα δώρο που δεν δίνει χαρά μόνο στον κάθε έναν, αλλά και στους δύο μαζί! Ένα άρωμα για εκείνη και ένα άρωμα για εκείνον που ανήκουν όμως στην ίδια αρωματική οικογένεια, δίνοντας έναν υπέροχο συμβολισμό και στη σχέση, μια τέτοια μέρα όπως είναι και η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Μοιράζεστε τη ζωή, την αγάπη, ίσως το σπίτι, ίσως το γραφείο, ίσως το αυτοκίνητο, σίγουρα τα όνειρα, τώρα μοιράζεστε και το άρωμα! Και όχι, δεν εννοούμε ότι φοράτε το ίδιο, εννοούμε ότι έχετε το δικό σας άρωμα, από την ίδια αρωματική οικογένεια!

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, κάντε κλικ στο παρακάτω post και ακολουθήστε τις οδηγίες:

Λίγα λόγια για τη νέα εποχή αρωμάτων Boss The Scent

Η νέα εποχή για τον οίκο BOSS χαρακτηρίζεται από τέσσερις λέξεις: Be Your Own BOSS. Αυτή η ισχυρή δήλωση, που συμβολίζει το παγκόσμιο επαναλανσάρισμα και την ανανέωση του οίκου, συνεχίζει να εμπνέει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να εμπιστευτούν τα ένστικτά τους, να πάρουν τον έλεγχο της ζωής στα χέρια τους και να είναι ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ σε κάθε ρόλο που αναλαμβάνουν.

Κάθε άνθρωπος μπορεί να γίνει ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ, όχι όμως περισσότερο απ’ ότι στο παιχνίδι της αποπλάνησης, όπου η αυτοπεποίθηση είναι κλειδί. Τώρα, δύο νέα συναρπαστικά αρώματα αιχμαλωτίζουν την αυτοπεποίθηση, την κομψότητα και την έλξη κάθε ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ και σαγηνεύουν τις αισθήσεις όπως ποτέ άλλοτε: το νέο ανδρικό άρωμα BOSS The Scent Magnetic for Him και το νέο γυναικείο άρωμα BOSS The Scent for Her. Απλώς ακαταμάχητα!

Oι δύο νέες συνθέσεις με βάση το κεχριμπάρι αποπλανούν με μια νέα, μαγνητική ένταση, χάρη στον ακαταμάχητο συνδυασμό συστατικών το νέο ανδρικό άρωμα BOSS The Scent Magnetic for Him και το νέο γυναικείο άρωμα BOSS The Scent for Her ου αντιπαραβάλλονται. Εξαιρετικό εκχύλισμα μαύρης βανίλιας και εκχύλισμα branabsolute στην καρδιά συνδυάζονται με τις δελεαστικές νότες κορυφής που προέρχονται από το φρούτο manika, το αποκλειστικό συστατικό του αρωματικού οίκου BOSS και έλκονται προς τις ακαταμάχητες νότες βάσης από white musk που εξυψώνει τη μαγνητική δύναμη του BOSS The Scent. Δύο υπέροχα αρώματα στα οποία είναι αδύνατον να αντισταθείς, όπως γίνεται και με τον έρωτα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.