ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Brianne Howey: Η πρωταγωνίστρια του «Ginny & Georgia» μιλά για την ρουτίνα ομορφιάς της


Ελένη Τσούτση

15 Φεβρουαρίου 2023

Brianne Howey: Η πρωταγωνίστρια του «Ginny & Georgia» μιλά για την ρουτίνα ομορφιάς της
Instagram/@Brianne Howey
Η Brianne Howey είναι ένα από τα πιο hot ονόματα στο Hollywood αυτή τη στιγμή και έχουμε όλα τα μυστικά ομορφιάς της που θα σας εμπνεύσουν

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Ginny & Georgia» του Netflix μίλησε στο Marie Claire για τις αγαπημένες τις συνήθειες, το skincare που ακολουθεί, τα προϊόντα που δεν αποχωρίζεται και τη γυμναστική που κάνει . Η Brianne Howey εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός έχει και μια αφοπλιστική ομορφιά που μας θυμίζει το Οld Ηollywood. Αξίζει λοιπόν να μάθουμε λίγα παραπάνω πράγματα για εκείνη αλλά και τη ρουτίνα που ακολουθεί.

«Νομίζω ότι ο ύπνος είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για τον εαυτό μας», λέει η Howey. «Είναι το καλύτερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε για τον εαυτό μας ψυχικά, συναισθηματικά και σωματικά». Όσο για το δικό της selfcare, τα έχει όλα υπό έλεγχο. Λατρεύει το skincare, την καλή διατροφή, τον καφέ αλλά και το νερό (το πολύ νερό).

Πρωινή ρουτίνα

Το αγαπημένο της πράγμα το πρωί είναι ο καφές και όπως αποκαλύπτει σε ένα πρόσφατο ταξίδι, δέχτηκε κριτική από την συνάδελφό της, Jennifer Robertson (η οποία υποδύεται την κολλητή της στην σειρά) και από τότε έβαλε στη ζωή της τη βιταμίνη C. Πλεόν, λοιπόν πριν από τον καθιερωμένο καφέ, παίρνει τις βιταμίνες της και αισθάνεται καλύτερα γεμάτη ενέργεια. Όσον αφορά το πρωινό skincare δεν αμελεί τον καθαρισμό και την ενυδάτωση. Η ίδια έχει λιπαρή επιδερμίδα και φροντίζει τα skincare προϊόντα να είναι κατάλληλα για τον τύπο του δέρματός της. Μάλιστα, χρησιμοποιεί και το εργαλείο gua sha καθώς απολαμβάνει την αίσθηση που τις δίνει ενώ παρατηρεί ότι βοηθά με τις λεπτές γραμμές.

Γυμναστική

«Προσπαθώ να πηγαίνω pilates ή γιόγκα. Λατρεύω το τέντωμα και την τόνωση. Τις μέρες που δεν μπορώ να πάω σε ένα μάθημα, απλώς θα προσπαθήσω να περπατάω περισσότερο και να κάνω δουλείες στο σπίτι. Έτσι, νιώθω σαν να έχω κάνει τσεκ σε δύο πράγματα από τη λίστα μου ταυτόχρονα — έχω περπατήσει και έχω κάνει και κάποιες δουλειές. Μερικές φορές απλά βγάζω βόλτα τον σκύλο μου για να εισπνεύσω λίγο νέο οξυγόνο», αναφέρει η ίδια.

Signature Άρωμα

«Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ πολύ Aesop. Αυτό που φοράω τώρα είναι το Rōzu Eau de Parfum. Το αγαπώ».

Jenny.Gr

Aesop Rōzu Eau de Parfum

Βραδινή ρουτίνα

«Πλένω το πρόσωπό μου με τον ίδιο τρόπο που κάνω το πρωί. Μου αρέσει πολύ να χρησιμοποιώ τη μάσκα της εταιρείας SkinCeuticals. Βλέπω άμεσα αποτελέσματα όταν τη χρησιμοποιώ. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ επίσης serums με υαλουρονικό οξύ και ρετινόλη. Βλέπουν ότι λειτουργούν στην επιδερμίδα μου. Λατρεύω επίσης την κρέμα ματιών μου που είναι από την εταιρεία La Mer».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.