ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

10 mascaras για υπέροχο όγκο και μήκος (μια δοκιμή θα σε πείσει)


Ελένη Τσούτση

15 Φεβρουαρίου 2023

10 mascaras για υπέροχο όγκο και μήκος (μια δοκιμή θα σε πείσει)
Instagram/@ valentinacabassi
Η mascara θα σας χαρίσει το σαγηνευτικό και ακαταμάχητο βλέμμα που ονειρεύεστε

Η αναζήτηση της καλύτερης mascara είναι μια δύσκολη διαδικασία. Με τη σκιά ματιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα mini απλικατέρ και να την εφαρμόσετε για να δείτε την απόδοση του χρώματος. Με ένα lip gloss, μπορείτε να καταλάβετε αν η απόχρωση στα χείλη σας και νιώθετε αν τα «γεμίζει».

Η mascara, όμως; Χρειάζεται περισσότερη δουλειά εκεί. Τα tests είναι διαφορετικά και σίγουρα δεν θέλετε να σπαταλήσετε ούτε χρήματα αλλά ούτε χρόνο. Τι μένει λοιπόν να κάντε; Nα εμπιστευθείτε τη λίστα με τις καλύτερες mascaras που δημιουργήσαμε και να επιλέξετε μια από αυτές.

Jenny.Gr
Pexels

Οι ειδικοί έχουν τα καλύτερα tips για ακόμη πιο έντονο και σαγηνευτικό βλέμμα:

  • Πριν βάψουν τις βλεφαρίδες τους, τις πουδράρουν με ένα μεγάλο πινέλο. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να δουλέψουν καλύτερα τη μάσκαρα και να διακρίνουν ποιες βλεφαρίδες έχουν βαφτεί από τη ρίζα έως την άκρη και ποιες όχι.
  • Καθαρίζουν με ένα χαρτομάντηλο το περιττό προϊόν που πάντα υπάρχει στην καινούργια μάσκαρα.
  • Χρησιμοποιούν καστορέλαιο για να ξεβάφονται αλλά και για να τις ενυδατώνουν. Είναι συστατικό που ενισχύει την πυκνότητά τους.

Η παρακάτω gallery έχει τις δέκα αγαπημένες μας mascara για πλούσιο όγκο και μήκος. Υπόσχονται να «ανοίξουν» το βλέμμα σας στη στιγμή, να τονίσουν τις βλεφαρίδες και θα κάνουν τα μάτια σας πρωταγωνιστές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.