ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Τα 5 πιο fresh αρώματα για την άνοιξη - Εσύ ποιο θα επιλέξεις;


Ελένη Τσούτση

28 Φεβρουαρίου 2023

Τα 5 πιο fresh αρώματα για την άνοιξη - Εσύ ποιο θα επιλέξεις;
Instagram/@ paola_cossentino
Η άνοιξη είναι η κατάλληλη περίοδος για να φρεσκάρουμε το άρωμά μας. Κι εμείς σας έχουμε τη λίστα με τα αγαπημένα μας

Η άνοιξη μας θέλει με άλλη διάθεση αλλά και νέο άρωμα. Οι καμπάνιες για τα πιο hot αρώματα είναι ήδη on air και μας έχουν συνεπάρει. Η επιλογή του κατάλληλου είναι ξεκάθαρα προσωπική υπόθεση, όμως την άνοιξη υπάρχουν ιδιαίτερα στοιχεία που αναζητάμε -floral εσανς όπως νότες τριαντάφυλλων, εσπεριδοειδών και πιο γλυκά συστατικά που αναδύουν φρεσκάδα και αναζωογόνηση.

Το ιδανικό άρωμα ξυπνά όμορφες αναμνήσεις και δημιουργεί νέες, μέσα από τις στιγμές που θα ζήσετε μαζί του. Δροσερά, cool και δυναμικά, τα αρώματα που συγκεντρώσαμε κάνουν όσα υπόσχονται και σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε για να το διαπιστώσετε.

Ένα ψέκασμα είναι αρκετό για να ξυπνήσει τις αισθήσεις. Είναι το must have του νεσεσέρ όλον τον χρόνο, αλλά την άνοιξη η παρουσία του γίνεται σχεδόν επιτακτική.

Παρακάτω θα βρείτε 5 μεθυστικά αρώματα σύμφωνα με τα perfume trends που θα κυριαρχήσουν στον χώρο της ομορφιάς για να διαλέξετε το αγαπημένο σας:

1. Carolina Herrera Good Girl Blush Eau de Parfum - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

O οίκος Carolina Herrera συνεχίζει το ταξίδι της ανθισμένης εξερεύνησης της σύγχρονης γυναικείας φύσης με την κυκλοφορία του Good Girl Blush Eau de Parfum, μια τολμηρή έκρηξη αντιθέσεων που εκφράζει την ξεχωριστή, διακριτική γυναικεία θηλυκότητα που διαρκώς ανθίζει. Το ολόφρεσκο αυτό κεφάλαιο στην ιστορία του Good Girl αποτελεί μια συναρπαστική αντιπαραβολή μεταξύ της ενέργειας και της εκρηκτικής δύναμης δύο διαφορετικών εκχυλισμάτων, της αισθησιακής βανίλιας στη βάση του αρώματος με τον παστέλ ρομαντισμό μιας νότας από παιώνια, στο κέντρο της οποίας βρίσκονται δύο διαφορετικές εκδοχές του εξαιρετικά λαμπερού Ylang Ylang.

2. Burberry Her Elixir Eau De Parfum - Bρες το εδώ.

Jenny.Gr

Ο οίκος Burberry παρουσιάζει το νέο Her Elixir de Parfum: ένα έντονο και αισθησιακό άρωμα που αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην περιπετειώδη σειρά Burberry Her. Οι χαρακτηριστικές gourmand φρουτώδεις νότες του αρώματος αποτυπώνονται μέσα από μια τολμηρή έκρηξη κόκκινων μούρων και συνδυάζονται με το σαγηνευτικό άρωμα του γιασεμιού, ενώ ολοκληρώνονται μοναδικά με τις αισθησιακές και εθιστικές νότες της βανίλιας και του κεχριμπαριού.

3. Paco Rabanne Olympéa Flora eau de parfum - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Η σύγχρονη glam αμαζόνα θεά γνωρίζει τα πάντα για την δύναμη των λουλουδιών. Το Olympéa Flora αιχμαλωτίζει την ενέργειά της στην πιο έντονα θηλυκή, ολάνθιστη εκδοχή του θεϊκού αρώματος του οίκου Paco Rabanne, που ενσαρκώνεται από το ατρόμητο supermodel από την Ολλανδία, Luna Bijl. Έντονα θηλυκό και έντονα floral, το Olympéa Flora δημιουργήθηκε από δύο νέες γυναίκες αρωματοποιούς, την Fanny Bal και τη Nelly Hachem, ως «ένα ζωηρό και συναρπαστικό όραμα της Θεάς Olympéa.» Η υπέροχη floral καρδιά του Olympéa Flora ξεχειλίζει από φρέσκα ροζ τριαντάφυλλα και ανθισμένες παιώνιες, με πρωταγωνιστές δύο εκπληκτικά εκχυλίσματα τριαντάφυλλου.

4. Boss The Scent Magnetic For Her Eau De Parfum - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Το BOSS The Scent Magnetic Eau de Parfum είναι ένα έντονα σαγηνευτικό κεχριμπαρένιο άρωμα με νότες κορυφής από το λουλούδι Osmanthus που έχουν ενισχυθεί για να δώσουν αμέσως σε αυτό το άρωμα έναν πιο έντονο αισθησιασμό. Στην καρδιά του αρώματος, οι απαλές νότες από σπόρους Ambrette μαγεύουν τις αισθήσεις, και σε συνδυασμό με τις νότες από white musk ανεβάζουν τη μαγνητική δύναμη του BOSS The Scent σε νέα ύψη.

5. Sisley Eau Du Soir Original Edition By Sydney Albertini Eau de Parfum - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Το εμβληματικό άρωμα Sisley, ένα εκλεπτυσμένο Eau de Parfum, συνδυάζει τη φρεσκάδα των εσπεριδοειδών με τον εκτυφλωτικό αισθησιασμό των λουλουδιών που τονίζεται με μια κομψή chypre υπογραφή.Το θέμα της σειράς είναι «η αποκάλυψη μέσα από την κάλυψη». Τα θηλυκά σχέδια μοιάζουν να κινούνται αυτόνομα, κρύβοντας και αποκαλύπτοντας το σώμα και όλη την πολυπλοκότητά του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.