ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η Bella Hadid είναι η νέα μούσα της Charlotte Tilbury


Ελένη Τσούτση

2 Μαρτίου 2023

Η Bella Hadid είναι η νέα μούσα της Charlotte Tilbury
Instagram/ @bellahadid
H νέα συνεργασία-έκπληξη στον κόσμο της ομορφιάς είναι της Bella Hadid και του brand «Charlotte Tilbury»

Το 26χρονο super model έγινε το νέο πρόσωπο του αγαπημένου beauty brand και η iconic καμπάνια μας προδιαθέτει για το τι πρόκειται να δούμε τους επόμενους μήνες. Η Bella πόζαρε στον φακό έτσι όπως μόνο εκείνη ξέρει και το teaser είναι απλά υπέροχο. Η Charlotte Tilbury θέλησε για τα 10 χρόνια που κλείνει να συνεργαστεί με ένα πρόσωπο δυναμικό από τον χώρο της μόδας που παράλληλα να έχει και ισχυρή παρουσία στα social media και φυσικά η Bella Hadid ήταν η κατάλληλη επιλογή.

Η Βρετανίδα makeup artist, Charlotte Tilbury, κυκλοφόρησε το ομώνυμο brand της το 2013. Μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να γνωρίσει τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο.

Η CEO και διευθύνουσα της μάρκας, Charlotte Tilbury, δήλωσε για την Bella: «Η Bella είναι ένα ταλέντο της νέας γενιάς και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που σας ανακοινώνω τη δημιουργική μας συνεργασία».

«Η Bella είναι ένα σύγχρονο σύμβολο ομορφιάς κα μαζί θα ονειρευτούμε, θα δημιουργήσουμε, θα εμπνεύσουμε, θα γιορτάσουμε τη ζωή και θα ενθουσιάσουμε τον κόσμο! Πάντα αγαπούσα και θαύμαζα την Bella και όταν ήμασταν μαζί στη Νέα Υόρκη στο Prince's Trust Gala πέρυσι, ξέραμε και οι δύο ότι έπρεπε να κάνουμε κάτι μαγικό μαζί!»

«Η δημιουργική μας σύνδεση και ενέργεια είναι εξαιρετική και συναρπαστική - είναι πραγματικά μια συνάντηση μυαλών και ψυχών! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που γυρίσαμε την πρώτη μας καμπάνια μαζί στο Λονδίνο, στις αρχές αυτού του μήνα. Στο γύρισμα, η Bella είναι μαγευτική - φαίνεται τόσο όμορφη και με αυτοπεποίθηση από κάθε γωνία - δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της! Είναι απίστευτη επαγγελματίας, μια αληθινή δημιουργική συνεργάτιδα και είμαι χαρούμενη που είναι κοντά της, όλοι λατρεύαμε την ενέργειά της.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια, Sofia Tilbury δήλωσε επίσης για αυτή τη συνεργασία:

«Είναι πάντα μεγάλη τιμή να συνεργάζομαι με την Bella.Έχει την πιο απίστευτη, ζεστή, θετική ενέργεια και διασκεδάζουμε πολύ δουλεύοντας μαζί σε όλο τον κόσμο. Η Bella αγαπάει πραγματικά το μακιγιάζ και ξέρει πώς να το χρησιμοποιεί για να ξεκλειδώσει την αυτοπεποίθησή της, να ενσαρκώσει έναν χαρακτήρα και να εκφράσει τη δημιουργικότητα και την ατομικότητά της.»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.