ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Dior Fall 2023: Ποτέ άλλοτε το eyeliner δεν ήταν τόσο «αποδομημένο»


Ελένη Τσούτση

1 Μαρτίου 2023

Dior Fall 2023: Ποτέ άλλοτε το eyeliner δεν ήταν τόσο «αποδομημένο»
GettyImages
H Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2023 ξεκίνησε με τον οίκο Dior και, φυσικά, καταγράφουμε όλα όσα ξεχωρίσαμε

O Dior μας έχει συνηθίσει σε μοναδικά show και αυτή τη φορά κατάφερε να μας εντυπωσιάσει με ένα σκηνικό με πρωταγωνιστή το πορφυρό μπλε. O χώρος γέμισε με ογκώδη installations από υφάσματα σε έντονες αποχρώσεις με την υπογραφή της Joana Vasconcelos, μιας καλλιτέχνιδας από την Πορτογαλία, που εμπνεύστηκε ένα μοναδικό φόντο για να παρουσιαστούν οι μοναδικές δημιουργίες του οίκου.

Οι δημιουργίες της Maria Grazia Chiuri συνδύαζαν το κλασικό με το ρομαντικό και το τελικό αποτέλεσμα ήταν ένα ανάλαφρο ταξίδι στο μέλλον, γεμάτο φαντασία και πρωτοτυπία.

Όσον αφορά στο μακιγιάζ, όλη μας η προσοχή έπεσε στο βλέμμα των μοντέλων – ακαταμάχητο, sexy και τολμηρό αποτύπωνε τη δύναμη της γυναικείας φύσης.

O καλλιτεχνικός διευθυντής, Peter Phillips επιμελήθηκε το μακιγιάζ και εστίασε στο βλέμμα κάνοντάς το απόλυτα δραματικό, χρησιμοποιώντας μαύρη σκιά και eyeliner. To eye look ήταν ένα εκκεντρικό winged liner που ξεκινούσε από το μέσο του βλεφάρου και τελείωνε στην εξωτερική γωνία του ματιού.

Jenny.Gr
Getty Images

Σύμφωνα με τον Peter Philips, υπάρχει ένας ευκολότερος τρόπος να φορέσετε το eyeliner σας, και είναι αποδομημένος. «Δημιουργήσαμε ένα αποδομημένο μάτι – κάτι μεταξύ smokey eye και eyeliner.Είναι μια δυνατή εμφάνιση - από κοντά φαίνεται πιο εντυπωσιακή, αλλά είναι επίσης ορατή από μακριά, κάτι που ήταν απαραίτητο, καθώς η πασαρέλα είναι τεράστια».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.