ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Victoria Beckham Fall 2023: Οι pastel αποχρώσεις στα μάτια ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του show


Ελένη Τσούτση

6 Μαρτίου 2023

Victoria Beckham Fall 2023: Οι pastel αποχρώσεις στα μάτια ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του show
Instagram/@ Victoria Beckham Beauty
Στη δεύτερη επίδειξη της Victoria Beckham στο Παρίσι, η σχεδιάστρια μάς έδειξε πώς να χαρίσουμε φως και λάμψη στο βλέμμα μας με μια pastel απόχρωση

«Εξερεύνησα την έννοια του να παίζω, ακολουθώντας μια απτόητη προσέγγιση στον πειραματισμό, που αποτυπώθηκε στο μακιγιάζ», είπε ο Beckham στη VogueUK. Aν κάτι ξεχωρίσαμε ήταν αυτός ο αρμονικός συνδυασμός της απαλής βάσης και του pastel cat-eye, χαρίζοντας μια πιο νεανική και φρέσκια εικόνα στην πασαρέλα.

Η Victoria Beckham συνεργάστηκε με την makeup artist, Fara Homidi, και μαζί εμπνεύστηκαν αυτό το ζωηρό βλέμμα. Όπως ήταν φυσικό, τα καλλυντικά που χρησιμοποιήθηκαν, ήταν από το ομώνυμο beauty brand της Victoria.

Πιο συγκεκριμένα, τα μολύβια "Victoria Beckham Beauty EyeWear" σε λιλά και κίτρινο χρώμα φώτισαν τα μάτια των μοντέλων.

«Ήταν σημαντικό για εμάς να αποτυπώσουμε τη μοναδική προσωπικότητα κάθε μοντέλου», τόνισε η Beckham.

«Ένα πράγμα που αγαπά πραγματικά η Victoria σε αυτό είναι ότι το eyewear είναι τόσο κρεμώδες που απλώνεται στις κάτω βλεφαρίδες και τις καλύπτει, κάτι που δίνει μια πραγματικά διασκεδαστική, διαφορετική ατμόσφαιρα», τόνισε η makeup artist. «Κάθε απόχρωση EyeWear ήταν εμπνευσμένη από την αγάπη μου για το χρώμα, την τέχνη και τη μόδα», είπε καταλήγοντας η Beckham.

Το μάθημα λοιπόν είναι να κάνουμε focus στα pastel χρώματα, επιλέγουμε αυτά που μας αρέσουν και βλέπουμε πώς τα προσαρμόζουμε στο μακιγιάζ των ματιών και ποιοι είναι οι ιδανικοί συνδυασμοί ανάλογα με τα χαρακτηριστικά μας.